Κερδίζει ο ΟΦΗ και χτίζει νοοτροπία νικητή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ κέρδισε 1-0 την Λάρισα με γκολ του Κοροβέση, έδειξε ακόμα καλύτερη εικόνα και βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Στην αρχή της αναμέτρησης το πάνω… χέρι το είχαν οι βυσσινιοί, πρεσάροντας σε όλο το γήπεδο με τον ΟΦΗ να μην μπορεί να κάνει παιχνίδι.

Μετά τις εσωτερικές αλλαγές του Νίκου Παπαδόπουλου, οι “μελανόλευκοι” ανέβασαν στροφές, είχαν την κατοχή της μπάλας και δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Ντίνα, Σάσι, Μεγιάδο, χωρίς ωστόσο να πετύχουν κάτι σημαντικό με αποτέλεσμα το ημίχρονο να βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Παπαδόπουλος άλλαξε όλη την ενδεκάδα, ωστόσο το σκηνικό ήταν ίδιο με την Λάρισα να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και να απειλεί δύο φορές με τον Σαχίντι, ωστόσο ο Στρέζος έδειξε τις ικανότητες του και στις δύο περιπτώσεις.

Από εκεί και μετά ο ΟΦΗ ανέβηκε στο γήπεδο και κατάφερε να σκοράρει στο 58ο λεπτό με τον Κοροβέση μετά από εντυπωσιακή μπαλιά του Νέιρα, ο οποίος έχει δείξει με το… καλημέρα την ποιότητα που διαθέτει.

Το… συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν έριξε ρυθμό και απείλησε και στο 66ο λεπτό ο Κοροβέσης βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι μόνος του μετά από σέντρα του Κουτσιανικούλη, ωστόσο το σουτ του πέρασε ελάχιστα έξω.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, παρότι η Λάρισα έχασε μοναδική ευκαιρία στις καθυστερήσεις να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και έτσι ο ΟΦΗ νίκησε και στο δεύτερο φιλικό στο Καρπενήσι.

Mπείτε στο LIVE CENTER

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook