Το «Γεντί Κουλέ» μάγεψε και την Σούπερ Λίγκα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

H Σούπερ Λιγκ θεωρώντας το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη έστειλε στο Ηράκλειο τον υπεύθυνο ασφαλείας για να «τσεκάρει» τα πάντα. Μόνο που και αυτός μετά το τέλος του αγώνα «μαγεύτηκε» από τον μέγα λαό του ΟΦΗ.

Όπως αποκαλύπτει το Gentikoule, στο Ηράκλειο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο υπεύθυνος ασφαλείας της διοργανώτριας αρχής Θανάσης Μαχαίρας. Ο λόγος που το υψηλόβαθμο στέλεχος του συνεταιρισμού βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ» δεν ήταν άλλος από το ότι για την Σούπερ Λιγκ αποτελούσε ένα παιχνίδι ύψιστης σημασίας.

Ο κύριος Μαχαίρας πήρε θέση στο «Γεντί Κουλέ» και μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι δεν πίστευε στα μάτια του την πλήρη ωριμότητα που επέδειξε ο κόσμος του ΟΦΗ. Αντί για τα καπνογόνα που είχαν ανάψει στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο, στην σέντρα του αγώνα με τον Εργοτέλη οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ αρκέστηκαν μόνο στο πέταγμα εκατοντάδων χαρτιών.

Το παιχνίδι έχει λήξει και ο κόσμος αποχωρεί χαρούμενος από το «Γεντί Κουλέ» πανηγυρίζοντας τη νίκη επί του Εργοτέλη. Μαζί αποχωρούν από το γήπεδο ο υπεύθυνος ασφαλείας της Σούπερ Λιγκ Θανάσης Μαχαίρας και ο παρατηρητής του αγώνα Γιάννης Κουφάκης.

«Απίστευτη ατμόσφαιρα και μπράβο στον κόσμο για την συμπεριφορά του» έλεγαν στους ανθρώπους του ΟΦΗ τα δύο στελέχη της Σούπερ Λιγκ. Μάλιστα, ο κύριος Μαχαίρας μιλώντας τόσο με την Σούπερ Λιγκ όσο και με τους παράγοντες της ομάδας δεν σταμάτησε να τονίζει ότι «πώς να μην είμαστε ικανοποιημένοι όταν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο άναψαν τόσα καπνογόνα και σήμερα (σημ. Σάββατο) δεν υπήρχε ούτε ένα;»

Τα λέγαμε και τις προηγούμενες ημέρες ότι ο κόσμος του ΟΦΗ «μάγεψε» όλη την Ελλάδα με την συμπεριφορά του όμως οι παραπάνω πληροφορίες δείχνουν και το γεγονός ότι ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ ολόκληρη Σούπερ Λιγκ που έστειλε στο Ηράκλειο τον υπεύθυνο ασφαλείας για να εποπτεύσει το «Γεντί Κουλέ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook