Video | Συγκλονίζει ο Νάστος: “Κουράγιο στις οικογένειες, να βοηθήσουμε όσο μπορούμε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στους ανθρώπους που σηκώνουν τον δικό τους σταυρό του μαρτυρίου στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο αρχηγός του ΟΦΗ. Δείτε το video με τις δηλώσεις του Ανέστη Νάστου.

Συγκλονισμένος από την τραγωδία που πλήττει τους πυροπαθείς της Ανατολικής Αττικής, ο Ανέστης Νάστος ξεκίνησε τις δηλώσεις του από αυτήν την τραγωδία: “Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να σταθούμε τόσο στο παιχνίδι όσο σε όσα συμβαίνουν στην Αθήνα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι κουράγιο στις οικογένειες και στους ανθρώπους που έχασαν και να βοηθήσουμε και εμείς όσο μπορούμε”.

Όσον αφορά το φιλικό με την Λάρισα τόνισε πως: “Όσο για το παιχνίδι, αυτό που κρατάμε είναι ότι όσοι αγωνίστηκαν έπαιξαν με καρδιά και με τα στοιχεία που αρμόζουν σε αυτήν την ομάδα. Όλοι οι παίκτες έπαιξαν για την ομάδα, αυτό το στοιχείο είναι οδηγός. Συνέβη πέρυσι, να το κρατήσουμε και φέτος. Είναι στοιχεία που τα κοιτάζει ο προπονητής, τα κοιτάζουμε και εμείς βέβαια και αυτό δείχνει ότι κάνουμε καλή δουλειά στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει στα παιχνίδια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook