Νέιρα: “Θα είμαι ακόμα καλύτερος”

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Πέτυχε το πρώτο γκολ της χρονιάς για τον ΟΦΗ στη φιλική νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο Καρπενήσι (2-0). Ενώ και στο φιλικό με τη Λάρισα (1-0) ήταν εκείνος που έβγαλε την εξαιρετική ασίστ στον Κοροβέση, για το γκολ που έκρινε το νικητή της αναμέτρησης.

Ο Χουάν Νέιρα, ο 29χρονος Αργεντίνος «μαέστρος» του ΟΦΗ, είναι από τους παίκτες που σίγουρα ξεχωρίζουν στην προετοιμασία της ομάδας.

Δίνει ποιότητα, αλλά και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι του ΟΦΗ, καθώς εκτός από τις ασίστ που μοιράζει, είναι πολύ κοντά στο γκολ.

Ο Αργεντίνος Νέιρα κατέθεσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, στο ofi1925.gr τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΟΦΗ, την προετοιμασία στο Καρπενήσι, αλλά και τους αντιπάλους, που έχει αντιμετωπίσει η κρητική ομάδα.

-Χουάν, οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον ερχομό σου στον ΟΦΗ;

«Πολύ καλές! Όλα πηγαίνουν περίφημα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ενώ η ομάδα έχει πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες».

-Εχεις προσαρμοστεί;

«Ναι, προσπαθώ. Με βοηθάνε οι συμπαίκτες μου σε αυτό».

-Ένα γκολ και μια ασίστ μέχρι τώρα για σένα στα πρώτα φιλικά παιχνίδια του ΟΦΗ:

«Οσο περνάνε οι μέρες, θα είμαι ακόμα καλύτερος. Και εγώ προσπαθώ να μάθω την ομάδα και τα παιδιά. Εχουμε πολύ δουλειά ακόμη, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όμως αυτό που θέλω εγώ, είναι να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο, για το καλό της ομάδας».

-Τι σου έχει κάνει εντύπωση από την ομάδα του ΟΦΗ;

«Υπάρχει εμπειρία, ποιότητα και πολύ καλό κλίμα. Δουλεύουμε σωστά».

-Σε βλέπουμε ότι πηγαίνεις συχνά και στο γκολ:

«Είναι στο παιχνίδι μου και αυτό. Να βοηθάω την ομάδα, όσο καλύτερα μπορώ. Είτε με γκολ, είτε με ασίστ».

-Ένα σχόλιο για τους αντιπάλους Σούπερ Λίγκ (Απόλλων Σμύρνης, Λάρισα) που θα αντιμετωπίσετε και στο πρωτάθλημα;

«Είναι ανταγωνιστικές ομάδες. Υπάρχει καλό επίπεδο γενικά. Εμείς πρέπει να κοιτάζουμε την ομάδα μας, να δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, για να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι».