“Διπρόσωπος” ο ΟΦΗ στο τελευταίο φιλικό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο 0-0 έμεινε ο ΟΦΗ στο τελευταίο φιλικό στο Καρπενήσι κόντρα στην Παναχαική, δείχνοντας δύο πρόσωπα. Άρεσε στο πρώτο ημίχρονο, στατικός στο δεύτερο όπου επηρεάστηκε από την αποχώρηση του Κομεσίδη.

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού το… συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου επέβαλλε το ρυθμό του με αποτέλεσμα μόλις στο 5ο λεπτό να δημιουργήσει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Σάσι, όμως  το γυριστό σουτ του κατέληξε στο δοκάρι.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Κουτσιανικούλης ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο γκολ, όμως και αυτός ήταν άτυχος με την μπάλα να περνάει λίγο έξω. Το σκηνικό παρέμενε ίδιο και έτσι ο ΟΦΗ έχανε ευκαιρίες με τους Βουό και Παπαστεριανό.

Ο ΟΦΗ είχε ακόμα ένα δοκάρι πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και πάλι με τον Σάσι. Το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0.

Στην επανάληψη ο Νίκος Παπαδόπουλος, άλλαξε όλη την ενδεκάδα, με τον ΟΦΗ να χάνει το ρυθμό του και να μην δημιουργεί ευκαιρίες. Μάλιστα αυτό φάνηκε, καθώς η πρώτη ευκαιρία των “μελανόλευκων” έγινε στο 80ο λεπτό με τον Πλατέλλα να βρίσκεται απέναντι από τον Καπούταγλη, με τον τελευταίο να διώχνει εντυπωσιακά.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και έτσι ο ΟΦΗ στο τελευταίο φιλικό του στο Καρπενήσι, έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Παναχαική. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο ΟΦΗ για τα τελευταία είκοσι λεπτά έπαιζε με δέκα παίκτες, καθώς ο Κομεσίδης αποχώρησε τραυματίας και ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θέλησε να ρισκάρει με άλλον ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα να παίξει σημαντικό ρόλο στην εικόνα της ομάδας.

Ο ΟΦΗ έκλεισε την προετοιμασία του στο Καρπενήσι, χωρίς να δεχτεί γκολ, αλλά και ούτε να απειληθεί αρκετές φορές η εστία των Στρέζο, Σωτηρίου.

2ο ημίχρονο: Σωτηρίου, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης(Φαζός), Κομεσίδης, Οικονόμου, Νάστος, Νέιρα(Πλατέλλας), Σάσι(Κοντογιάννης, Ντίνας, Νοικοκυράκης.

1ο ημίχρνο: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Νέιρα, Βουό, Κουτσιανικούλης, Σάσι.

Μπείτε στο LIVE CENTER

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook