Ξεκούραση και μετά έρχεται το τρίτο στάδιο προετοιμασίας

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Θετικό είναι το πρόσημο από την δουλειά που έγινε για 12 μέρες στο Καρπενήσι και πλέον το ενδιαφέρον επανέρχεται στο Ηράκλειο, όπου η προετοιμασία του ΟΦΗ θα μπει στην τελική της ευθεία.

Από τις 18 έως τις 29 Ιουλίου βρέθηκε η αποστολή του ΟΦΗ στο Καρπενήσι και πλέον συνεχίζει στο Ηράκλειο την προετοιμασία της, ενόψει της  συμμετοχής της στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.

Το πρόσημο είναι θετικό από την παρουσία της ομάδας στο Καρπενήσι ενώ έπαιξε και τρία φιλικά ματς όπου είχε καλή παρουσία ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα (Απόλλωνα Σμύρνης (2-0), Λάρισα (1-0) και Παναχαική (0-0)).

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση και τον επαγγελματισμό των ποδοσφαιριστών του, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα στο διάστημα αυτό με διπλές προπονήσεις και φιλικά δεν είχε σοβαρούς  τραυματισμούς.

Το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας, περιλαμβάνει και αυτό φιλικά παιχνίδια, μέχρι τις 25 Αυγούστου, που έχει ανακοινωθεί ως επίσημη ημερομηνία από την Σούπερ Λίγκ για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα ξεκουραστούν Δευτέρα και Τρίτη καθώς τους δόθηκε διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook