Φάκελος Μεγιάδο: Πως κατέληξε στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο κέρδισε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του και το Gentikoule καταγράφει πως βρέθηκε στον δρόμο του.

O 25χρονος κεντρικός μέσος έδειξε κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο Καρπενήσι ότι αναμένεται να αποτελέσει ένα βασικότατο στέλεχος του φετινού ΟΦΗ. Ωστόσο, πως βρέθηκε στον δρόμο της ομάδας; Είναι γεγονός ότι ο Μεγιάδο αποτελούσε μεταγραφικό στόχο του Νίκου Παπαδόπουλου εδώ και αρκετό καιρό – πολύ πριν βγει το όνομα του στην δημοσιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Παπαδόπουλος χρειάστηκε να δει 8 παιχνίδια της Τσακαρίτα με τον Μιγκέλ Μεγιάδο να φοράει την φανέλα της. Ο τεχνικός του ΟΦΗ, την περίοδο που όλοι έβλεπαν Μουντιάλ, εκείνος εστίαζε στον Μιγκέλ Μεγιάδο. Μάλιστα, ο Παπαδόπουλος εστίασε σε παιχνίδια της Τσακαρίτα που ήταν πολύ υψηλού βαθμού δυσκολίας όπως αυτά με την Ρίβερ Πλέιτ ή την Μπόκα Τζούνιορς όπου μάλιστα ο Μεγιάδο έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση.

Τα στοιχεία που προσέλκυσαν τον ΟΦΗ δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι επρόκειτο για έναν παίκτη που παίζει στην θέση “6” αλλά και ότι μέσα στο γήπεδο τα έδινε όλα ξεδιπλώνοντας τις αρετές του αμυντικού μέσου. Ο Μεγιάδο, όπως έδειξε και στο Καρπενήσι, παρότι είναι καθαρός αμυντικός μέσος, διαθέτει πολύ τεχνική κατάρτιση και δεν είναι ο “ξυλοκόπος” που όλοι πίστευαν. Γυρίζει αρκετά συχνά στην άμυνα για να πάρει την μπάλα και διαθέτει καλές μεταβιβάσεις. Ο Παπαδόπουλος είδε έναν αμυντικό μέσο που έχει την δυνατότητα να ξεδιπλώσει το παιχνίδι του ΟΦΗ από τις πρώτες ζώνες του γηπέδου παίρνοντας την μπάλα από τα στόπερ και μεταφέροντας το παιχνίδι στο άλλο μισό του αγωνιστικού χώρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook