Κούγιας: “Το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

“Θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια αλλά στο τέλος θα έχουμε τότε σέντρα πιστεύω” ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας.

Την εκτίμησή του πως το Πρωτάθλημα της Super League θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου κατέθεσε μιλώντας στο “Metropolis 95.5 “ο Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πότε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα:

«Μετά το παιχνίδι της Εθνικής στις 9 Σεπτεμβρίου, στις 15 Σεπτεμβρίου πιστεύω. Θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια αλλά στο τέλος θα έχουμε τότε σέντρα πιστεύω. Υπάρχουν και κυρώσεις που είναι σοβαρές. Αν τελικώς επιμείνουν οι συνάδελφοι σε αυτήν την επιλογή, ο ΚΑΠ είναι σαφής. Οι ομάδες αντικαθίστανται από τις επόμενες στη Football League. Θεωρώ ότι η διαχείριση του θέματος ήταν ατυχής από όλες τις πλευρές. Από το Epsilon υπήρξε γραπτή πρόσκληση στη Super League να ενημερώσει τις άστεγες ομάδες, να επικοινωνήσουν για να υπάρξει τηλεοπτικό συμβόλαιο όμως δεν έγινε. Γι’ αυτό αναβλήθηκε η συζήτηση χθες. Περισσότερο κάποιες επιδερμικές συζητήσεις έγιναν, ώστε μέχρι την άλλη Πέμπτη και οι ομάδες  που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο να συζητήσουν με το Epsilon».

Για τους λόγους που δεν ενημέρωσε η Super League:

«Δεν είμαι στη διοίκηση της Super League, δεν ξέρω. Την διαχείριση την έχει ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τη σχέση του Σαββίδη με το Epsilon. Αν ήταν έτσι δεν θα δεχόμασταν πέρσι τη χορηγία Σαββίδη. Υπήρξε γενικότερα μια υποτονική αντιμετώπιση του θέματος από την πλευρά των ομάδων που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook