Στη νέα εποχή της Σούπερ Λιγκ, αλλάζουν όλα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μεγάλες αλλαγές έρχονται με την θέσπιση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου όπου σήμερα το πρωί έγινε η παρουσίαση.

Στο πάνελ βρέθηκαν ο υπεύθυνος εισιτηρίων της ΠΑΕ Μανώλης Τζιρίτας, το μέλος του ΔΣ Μανώλης Γουρνιεζάκης και ο Μανώλης Ρουσσάκης, η εταιρεία του οποίου (ticketcore) θα συνεργαστεί με τον σύλλογο για την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Αλλάζει επίπεδο η ΠΑΕ που προσπαθεί να εναρμονιστεί στους νέους κανόνες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η συνέντευξη τύπου γίνεται στα πλαίσια της ενημέρωσης του κόσμου του ΟΦΗ για το πως θα διατίθενται τα ηλεκτρονικά εισιτήρια.

Πρώτος θα πάρει τον λόγο ο Μανώλης Ρουσσάκης που θα δείξει πως μπορεί ο κόσμος να προμηθεύεται τα εισιτήρια του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ.

Πλέον, ο φίλαθλος του ΟΦΗ θα μπορεί να προμηθευτεί το εισιτήριο σε όποια θύρα επιθυμεί και σε όποια θέση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

“Σε κάθε παιχνίδι διατίθενται 7.000 εισιτήρια. Ο καθένας μπορεί να μπει μέσα στο www.ticketcore.gr/tickets/ofi και να δείτε την διαδικασία που μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια των αγώνων – δίχως καν να πάτε στο γήπεδο. Μπορείτε να εκτυπώνετε το εισιτήριο ή μέσω ειδικού barcode το εισιτήριο σκανάρεται και ο κόσμος μπαίνει μέσα”.

“Από την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε έτοιμοι για τον κόσμο που θέλει να αγοράσει τα εισιτήρια του παιχνιδιού του ΟΦΗ. Όπως επίσης, θα μπορεί να αγοράζει από εκεί το εισιτήριο διαρκείας του”.

Όπως επισημαίνει ο Μανώλης Τζιρίτας “όταν κάποιος ακολουθεί αυτήν την διαδικασία, αποφεύγεται η ταλαιπωρία γιατί πλέον απαιτούνται όλα τα στοιχεία για την διάθεση ενός εισιτηρίου”.

Τον λόγο παίρνει ο Μανώλης Γουρνιεζάκης: “Δεν θέλουμε να ταλαιπωρήσουμε τον κόσμο. Πλέον, ο αθλητικός νόμος επιβάλει να το κάνουμε. Φέτος δεν γίνεται βάσει διαδικασίας να υπάρχει δωρεάν είσοδος για γυναίκες και παιδιά. Δεν γίνεται για εισπρακτικούς λόγους γιατί όταν θα ανακοινωθούν οι τιμές θα δείτε ότι είναι ενδεικτικές”.

Ακολουθεί ο Μανώλης Τζιρίτας που λέει “ότι δεν θέλουμε να διώξουμε τα παιδιά από το γήπεδο. Και για αυτό ψάχνουμε να βρούμε την λύση προκειμένου να λυθεί αυτό το πρόβλημα” και συνεχίζει λέγοντας ότι “ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι δεν το κάνουμε για εισπρακτικούς λόγους. Αυτό συμβαίνει γιατί οι αλλαγές είναι υποχρεωτικές από το νέο αθλητικό νόμο”.

Ενδεικτικό των αλλαγών είναι η ατάκα που είπε ο Μανώλης Γουρνιεζάκης ότι “η Σούπερ Λιγκ που αφήσαμε, δεν έχει καμία σχέση με αυτή που βρίσκουμε”.

Τουρνικέ θα τοποθετηθούν σε όλες τις εισόδους των θυρών του γηπέδου με εξαίρεση την Θύρα 3 που είναι για ΑμΕΑ.

Με τις αλλαγές που έγιναν στο γήπεδο, μειώθηκε η χωρητικότητα του γηπέδου σε 7.300 θέσεις

Όπως τονίζει ο κύριος Γουρνιεζάκης “φέτος στην Σούπερ Λιγκ, τα πρόστιμα έχουν γίνει πολύ αυστηρά. Ο κόσμος τα τελευταία χρόνια ήταν άψογος, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα και πιστεύω πως το ίδιο θα ισχύσει και φέτος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook