Ομολογία Φάκου ότι έκανε την έφεση δίχως να ξέρει τον λόγο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο κύριος Φάκος με δηλώσεις του στο ΑΠΕ τόνισε ότι άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης του ΟΦΗ επειδή δεν έχει πάρει το σκεπτικό της. Άρα, ομολογεί και ο ίδιος ότι δεν γνωρίζει τον λόγο που έκανε την έφεση!

Συνεχίζεται η κοροϊδία εις βάρος του ΟΦΗ και η ταλαιπωρία που έχει υποστεί ο σύλλογος με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να κάνει δηλώσεις που εκθέτουν τον ίδιο αλλά και τον μηχανισμό με τον οποίο κινείται το σύστημα!

Και ενώ είναι εκείνος που έπρεπε να γνωρίζει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, ΟΜΟΛΟΓΕΙ ότι άσκησε την έφεση εις βάρος του ΟΦΗ επειδή δεν έχει πάρει το σκεπτικό της απόφασης που πήρε η ΠΕ της Σούπερ Λιγκ! Πραγματικά, αποδεικνύει αυτός ο άνθρωπος ότι είναι επικίνδυνος ενώ δεν μπορεί να ΕΞΗΓΗΣΕΙ για ποιον λόγο άσκησε έφεση εις βάρος της υπόθεσης του ΟΦΗ.

Διαβάστε χαρακτηριστικά τι λέει ο κύριος Φάκος: «Οι κρίσεις στις συγκεκριμένες αποφάσεις των δύο Πειθαρχικών Επιτροπών δεν είναι σωστές από ουσιαστικής πλευράς. Παράλληλα, δεν μας έχουν στείλει ακόμη το σκεπτικό των αποφάσεών τους για ΟΦΗ και Θρασύβουλο, παρά το σχετικό αίτημα που έχουμε υποβάλλει. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό. Εμείς, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να απαλλαγούν οι δύο ΠΑΕ. Αλλά πρέπει να γνωρίζουμε το σκεπτικό, σύμφωνα με το οποίο απαλλάχθηκαν των κατηγοριών».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook