«Μέλι στάζει» ο Αραβίδης για τον ΟΦΗ: «Θα δώσω αυτά που ξέρει ο κόσμος»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και δείχνει διψασμένος για μπάλα και διακρίσεις με τα «ασπρόμαυρα».

«Θα δείτε από μένα αυτά που ξέρει ο κόσμος. Θα δώσω παραπάνω, λιγότερα αποκλείεται!» λέει αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και συνεχίζει μιλώντας στο ofi1925.gr: «Δεν έχω μείνει πίσω. Εχω δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα. Θα μπώ γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και θα είμαι 100% έτοιμος όταν πρέπει».

Ο δυναμικός επιθετικός αναφέρθηκε στους λόγους, που επέλεξε τον ΟΦΗ. Oπως είπε «μου αρέσει το κλίμα στην ομάδα και από τις επαφές που έκανα με τους ανθρώπους της ομάδας, τη διοίκηση και τον προπονητή, διέκρινα φερεγγυότητα και σοβαρότητα».

Ο Αραβίδης ανέφερε ακόμη ότι «θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Αλετρά, για την προσπάθεια που έκανε να συμφωνήσουμε. Όπως επίσης και τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, που έδειξε πόσο με ήθελε να έρθω. Εύχομαι μαζί με την ομάδα να πετύχουμε τους στόχους μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους με την ομάδα του ΟΦΗ, ανέφερε ότι «το γήπεδο για μένα είναι ότι σημαντικότερο για τη ζωή μου. Με κάνει χαρούμενο που επιστρέφω και θα το κάνω σε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ σημαντική ομάδα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με μεγάλη δυναμική και ανθρώπους που τη στηρίζουν. Εχει δείξει με το πέρασμα των χρόνων ότι επιτυγχάνει τα καλύτερα αποτελέσματα με τη βοήθεια του κόσμου».

Και κλείνοντας ένα μήνυμα, από το Χρήστο Αραβίδη για τον κόσμο της ομάδας: «Θα δείτε από μένα αυτά που ξέρει ο κόσμος. Θα δώσω παραπάνω, λιγότερα αποκλείεται!».