Σύσσωμος ο ΟΦΗ στην ΕΠΟ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύσσωμος θα βρίσκεται ο ΟΦΗ στα γραφεία της ΕΠΟ αφού το παρόν θα δώσουν στα γραφεία της Ομοσπονδίας τόσο ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης όσο και πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης.

Η δημοσίευση του σκεπτικού της απόφασης της ΠΕ της Σούπερ Λιγκ καταρράκωσε τους ισχυρισμούς και τα πιστεύω όλων εκείνων που με τις μηχανορραφίες τους έχουν φροντίσει να φέρουν τον ΟΦΗ ξανά στο “σκαμνί” και ακολουθώντας μια αισχρή πολιτική συνεχίζουν να διασύρουν το όνομα του. Στον ΟΦΗ είναι εξοργισμένοι με όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα και αφού εκδικαστεί η έφεση θα σκεφτούν και θα αποφασίσουν τι ενέργειες θα ακολουθήσουν στην συνέχεια.

Πάντως, την Πέμπτη θα βρίσκονται ξανά όλοι εκεί παρόντες προκειμένου η ομάδα να δικαιωθεί όπως της αρμόζει: Πανηγυρικά. Ήδη, σε συζητήσεις που γίνονται με τους ανθρώπους της ομάδας, ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης τονίζει ότι δεν πρόκειται να απουσιάσει αφού όπως λέει και ο ίδιος “πρόκειται για έναν συνεχή διασυρμό του ονόματος του ΟΦΗ αλλά και όλων εμάς που πολεμήσαμε το προηγούμενο καλοκαίρι”.

Ήδη, η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της και όλοι εκφράζουν την βεβαιότητα τους ότι οι ισχυρισμοί του Ανδρέα Φάκου θα καταρριφθούν όπως και το κατηγορητήριο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook