Κεραυνοί Παπαδόπουλου για… παραγοντάρες που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Παπαδόπουλος στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη κάνοντας λόγο για ανθρώπους που είναι εκτός ΟΦΗ και προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα.

Στο φιλικό με τον Εργοτέλη πιστεύαμε ότι θα επικεντρωνόταν ο Νίκος Παπαδόπουλος, ωστόσο όσα είπε, και αφορούν διάφορες διαρροές, αποκτούν πολύ μεγαλύτερη σημασία. Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε και τόνισε ότι πρόκειται για ανθρώπους που είναι εκτός ΟΦΗ και οι οποίοι καταφέρονται κατά εκείνου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε έξω από τα δόντια και οι τοποθετήσεις του έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

Έχω ακούσει πολλά το τελευταίο διάστημα και μου δώσατε πάσα για να πω δύο – τρία πράγματα που θέλω. Έχω ακούσει ότι ο Παπαδόπουλος ξεφεύγει από το μπάτζετ, έχω ακούσει ότι ο Παπαδόπουλος δεν βάζει πλάτη για την ομάδα, επίσης έχω ακούσει ότι ο Παπαδόπουλος δεν προωθεί παιδιά από τα τμήματα υποδομής.

Θα ξεκινήσω από το πρώτο, ίσως έχουμε το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας. Και αν ήθελα να ξεφύγει το μπάτζετ θα έκανα συμβόλαιο για τρία χρόνια για να χρεώσω την ομάδα και όχι για έναν, όπως συνέβη.

Για το ότι δεν βάζω πλάτη στην ομάδα. Επειδή τα ακούω από ανθρώπους που είναι εκτός ομάδας, από κάτι παραγοντάρες που είναι πίσω από τον ΟΦΗ και θέλουν να τον ελέγχουν βάζοντας και κάποια κουιζάκια. Και δεν φοβάμαι να μιλήσω ανοικτά. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό και τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Το τρίτο είναι για τα παιδιά από τις ακαδημίες και να πω ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν επαγγελματίες, τέσσερα παιδιά από τα τμήματα υποδομής. Και δεν το λέω τώρα αλλά εδώ και έναν μήνα. Και θέλουν δουλειά.

Όσον αφορά το φιλικό με τον Εργοτέλη πρόσθεσε: Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν ήμασταν καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετά προβλήματα εκτός από το τελευταίο 25λεπτο που ανεβάσαμε ρυθμό και είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας. Σίγουρα έχει ανησυχήσει πολλούς αυτό που είδαν όμως επειδή ξέρω την ομάδα μου καλύτερα από όλους, ίσως ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Ίσως η εικόνα προβληματίζει τον κόσμο και εσάς αλλά εμένα καθόλου και στην πρεμιέρα θα είμαστε έτοιμοι.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο θέμα των δανεικών υπογραμμίζοντας ότι: Όσο για τους δανεικούς, καταλαβαίνω τον κόσμο, σέβομαι την άποψη του και αυτοί βοηθούν τώρα την ομάδα. Αν υπήρχε η δυνατότητα να μπορούσαμε να αγοράσουμε παίκτες, θα το κάναμε. Όσο για την θέση, κανένας δεν με ρώτησε αν κατά την διάρκεια του αγώνα θέλω να αλλάξω τον σχηματισμό της ομάδας και να παίξω με τρία στόπερ.

Τέλος, ο Παπαδόπουλος είπε πως το ρόστερ έκλεισε και έστειλε μήνυμα ετοιμότητας του ΟΦΗ εν όψει του αγώνα με τη Νέα Σμύρνη:

Έχω κατασταλάξει στο ποιοι θα αγωνιστούν και μέσα από τις προπονήσεις της εβδομάδας θα δούμε ποιοι θα ξεκινήσουν.

Συνοπτικά, ξεκίνησε κάτι που εμένα δεν μου αρέσει, τους γνωρίζω ποιοι είναι εκείνοι και να είστε σίγουροι πως την πρώτη αγωνιστική θα είμαστε έτοιμοι.

Το ρόστερ έχει κλείσει, ψάχναμε ακόμα έναν παίκτη στην άμυνα για μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ. Η ομάδα, πέρα από το σημερινό φιλικό που μπορεί να φόρτωσα και εγώ τους παίκτες μου, την περίμενα αυτήν την εικόνα και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα.