Παπαβασιλείου: «Ήταν ένα πολύ ενθαρρυντικό τεστ για μας»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο προπονητής του Εργοτέλη σχολίασε τον φετινό ΟΦΗ μετά το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκκι Παπαβασιλείου, δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς αφού παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Έναν αντίπαλο που αγωνίζεται σε μια ανώτερη κατηγορία και θέλαμε να δούμε πως είμαστε και πως μπορούμε να σταθούμε εμείς σαν ομάδα. Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ ενθαρρυντικό τεστ για την ομάδα παρότι είμαστε στην 4η εβδομάδα προετοιμασίας που έχει πολύ κούραση.

Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και το σκορ θα μπορούσε να είναι καλύτερο για εμάς. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, που όμως δεν τελειώσουμε σωστά. Από εκεί και πέρα όμως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απ’ τα παιδιά μου. Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά τακτικά και αμυντικά γιατί αυτό ήταν ένα θέμα για εμάς. Οι παίχτες μου ανταποκρίνονται και πιστεύουν κάθε μέρα σε αυτό που πάμε να κάνουμε.

Θέλω να ευχηθώ στον ΟΦΗ και στον Νίκο τον Παπαδόπουλο μια καλή σεζόν και η ομάδα να μείνει σε αυτή τη κατηγορία γιατί είναι ομάδα SuperLeague. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε άλλες τέσσερις εβδομάδες να δουλέψουμε ώστε να μπούμε στο πρωτάθλημα με αυτοπεποίθηση και να ετοιμαστούμε για ένα δύσκολο πρωτάθλημα”.

Όσον αφορά τις προσθήκες που θέλει να κάνει ακόμη η ομάδα ο Νίκκι Παπαβασιλείου τόνισε:

«Αν μπορέσουμε να πάρουμε τα παιδιά που θέλουμε θα κάνουμε κάποιες κινήσεις αλλιώς δεν έχει νόημα να γίνει αυτό. Έχουμε νέα παιδιά που φαίνονται ότι ανταποκρίνονται».

Ο προπονητής του Εργοτέλη κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τον ΟΦΗ, δηλώνοντας ότι:

«Ο ΟΦΗ θα είναι μια ομάδα που θα είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσει κάποιος, έχει πολλές επιλογές, έχει ποιότητα και πιστεύω μια καλή αρχή θα τον βοηθήσει».