Τι οδήγησε τον Παπαδόπουλο στο ξέσπασμα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η έκρηξη του Νίκου Παπαδόπουλου μετά το τέλος του φιλικού με τον Εργοτέλη δεν προκάλεσε έκπληξη σε όσους βρίσκονται δίπλα του.

Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ το βράδυ του Σαββάτου προκάλεσαν έκπληξη σε όλους όσους βρίσκονται εκτός ομάδας και κυρίως προς τον κόσμο. Όμως, όσοι άνθρωποι βρίσκονται στο περιβάλλον του Νίκου Παπαδόπουλου, γνώριζαν ότι ήταν θέμα χρόνου να τα πει δημόσια. Άλλωστε, όλα όσα διέρρεαν στην πόλη του Ηρακλείου με μπαραζ ανώνυμων δημοσιευμάτων από την εφημεριδα «Νέα Κρήτη» εδώ και αρκετό καιρό για τον χαρακτήρα και την ακεραιότητα του τεχνικού του ΟΦΗ, ήταν αρκετά και ο Παπαδόπουλος με όσα είπε βγήκε μπροστά για να προστατεύσει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ήταν και ένα μήνυμα του Νίκου Παπαδόπουλου προς διάφορους τρίτους που προέρχονται από το περιβάλλον του παραπάνω μιντιακού ομίλου που προσπαθούσαν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα εις βάρος του ΟΦΗ καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού με διάφορες δεξιά και αριστερά που είτε αφορούσαν, ανύπαρκτους, μεταγραφικούς στόχους της ομάδας είτε με εσωτερικά θέματα που δημιουργούσαν προβλήματα στην λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook