Μεθοδεύσεις και από την Football League εις βάρος του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όσο περνούν οι ημέρες, οι μεθοδεύσεις εις βάρος του ΟΦΗ κυμαίνονται και συνεχίζονται με την μορφή χιονοστιβάδας. Μια από αυτές είναι και η απόφαση της F.L. που επικαλείται ο Φάκος δίχως όμως να έχει ανακοινωθεί ποτέ!

Ο αθλητικός εισαγγελέας επικαλείται στην έφεση που άσκησε εις βάρος του ΟΦΗ και σχετική απόφαση της Football League σύμφωνα με την οποία το παιχνίδι με την Ηλιούπολη βρίσκεται μέσα στην λίστα των στημένων αγώνων! Μια απολογία για την οποία δηλώνουν άγνοια στον ΟΦΗ αφού δεν γνωρίζουν πότε έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης!

Στον ΟΦΗ χαρακτηρίζουν την ανακοίνωση ως “φάντασμα” αφού δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ της FOOTBALL LEAGUE! Άρα, πως την επικαλείται ο κύριος Φάκος; Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην συγκεκριμένη απόφαση έχουν  καταδικαστεί ο Εθνικός Αστέρας και ο Νίκος Παντέλης ενώ κάτι τέτοιο δεν το γνωρίζουν ούτε οι δικηγόροι τους!  Μάλιστα, οι νομικοί του ΟΦΗ επικοινώνησαν με τον Κίμωνα Ευαγγέλατο που εκπροσωπεί το Νίκο Παντέλη και έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε ότι ο πελάτης του έχει καταδικαστεί ενώ εκείνος νόμιζε ότι είχε αθωωθεί!

Είναι προφανές ότι στο παιχνίδι έχει μπει και ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης αφού το παραπάνω περιστατικό δεν μπορεί να μην υποπέσει στην αντίληψη του. Και φανταστείτε ότι την Τρίτη έκανε δηλώσεις όπου τόνιζε ότι όλοι χρειάζεται να συμβάλουν για το καλό του ποδοσφαίρου!

Πλέον, γίνεται φανερό ότι έχουν ακολουθηθεί υπόγειες διαδρομές οι οποίες πάνε να μπλέξουν τον ΟΦΗ σε ένα περίεργο παιχνίδι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook