Κιάσσος: «Αυτή η ιστορία είναι για γέλια»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για πρώτη φορά από τότε που… πάτησε Κύπρο, ο Κώστας Κιάσσος έλυσε την σιωπή του μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή των οργανωμένων φιλάθλων «Snakes 4» για την εμπλοκή του στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη ενώ άφησε αιχμές και για την τακτική του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο πρώην αρχηγός του ΟΦΗ αγωνίζεται πλέον με το Παραλίμνι στο «νησί της Αφροδίτης» και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή του συνδέσμου «Snakes 4» τόνισε για την φερόμενη εμπλοκή του στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη ότι «δεν μπορώ να έχω άποψη για το συγκεκριμένο θέμα. Στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη ήμουν τραυματίας και δεν έπαιξα όμως η συγκεκριμένη υπόθεση μου προκαλεί γέλια. Δεν σας κρύβω ότι μπορεί να με πάρουν 1.000 άτομα και να με ρωτήσουν πως παίζουμε. Για το συγκεκριμένο περιστατικό, ούτε γνωρίζω κάτι αλλά πιστέψτε με δεν θα έμπαινα σε καμία τέτοια διαδικασία. Δεν με απασχολεί τι πιστεύει κανένας».

Με δηλώσεις του, ο Κώστας Κιάσσος δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για τον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ κάνοντας λόγο για «έναν ΟΦΗ με αμυντικές προθέσεις και παθητικό ρόλο».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κιάσσος στον Athletic Radio 104,2

Για τον φετινό ΟΦΗ: «Έχω παρακολουθήσει τον ΟΦΗ σε όλα τα παιχνίδια, αν όχι live σε μαγνητοσκόπηση. Το μόνο ελαφρυντικό που μπορούμε να πούμε για τον ΟΦΗ είναι  ότι τα πλέι – οφ έφεραν πίσω την ομάδα από πλευράς ετοιμότητας. Όμως, από αυτό το σημείο και μετά δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ομάδα και τώρα υπάρχει ο χρόνος ώστε να γίνει η ομάδα όπως την ονειρεύεται ο κόσμος του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ έχει κάνει αυτό που μπορούσε να κάνει με βάση τα περιθώρια που υπάρχουν. Απλά, ο ΟΦΗ ήταν ανέκαθεν μια ομάδα επιθετική με πολλές φάσεις, πράγμα το οποίο δεν το βλέπω. Βλέπω έναν ΟΦΗ που έχει παθητικό ρόλο, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα φανεί στον χρόνο όμως πρέπει να είναι μια ομάδα που θα παίζει επιθετικό ρόλο, να βγάζει πολλές φάσεις και να μην έχει παθητικό ρόλο».

Για την υπόθεση των στημένων αγώνων: «Όλοι γνωρίζουμε ότι έχουν μπλεχτεί οι πάντες και βλέπουμε ότι αυτοί που πρέπει, έχουν πάει εκεί που αξίζουν. Το ποδόσφαιρο πρέπει να το χαιρόμαστε και τέτοια σκάνδαλα μας έχουν πάει πίσω γιατί τις εξελίξεις δεν είμαστε οι μόνοι που τις ξέρουμε αλλά τις παρακολουθούν όλοι. Τόσα χρόνια φωνάζουν όλοι τι γίνεται πίσω από τους αγωνιστικούς χώρους και νομίζω ότι τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Όλος ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Γνωρίζω ότι τα τελευταία δύο χρόνια είναι αρκετά δύσκολα γιατί γνωρίζω πράγματα, λεπτομέρειες και καταστάσεις. Η ομάδα επανήλθε εκεί που ανήκει, προσπαθούν να γίνουν κάποιες κινήσεις και σημαντικό στοιχείο αποτελεί η παρουσία του κόσμου. Πρέπει να βρίσκεται εκεί και δεν πρέπει να γίνουν λάθη του παρελθόντος. Αποδείχθηκε ότι τα τραγικά λάθη που είχαν γίνει πριν υποβιβαστεί η ομάδα, τα πλήρωσε η ομάδα. Και πάνω από όλα τα πρόσωπα που θα περάσουν από την ομάδα, είναι η ιστορία και ο κόσμος του ΟΦΗ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook