Αποκάλυψη: Σαμαράδες και Πουρσανίδης θέλουν τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gentikoule, βρίσκονται στο Ηράκλειο Γιάννης Σαμαράς, Γιώργος Σαμαράς και Ηλίας Πουρσανίδης που βρίσκονται σε συζητήσεις με τους μετόχους της ΠΑΕ μεταφέροντας ένα πολύ σοβαρό και μεγάλο πρότζεκτ για το μέλλον του ΟΦΗ.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, στο Ηράκλειο βρίσκονται από το πρωί της Τετάρτης οι Γιάννης Σαμαράς, Γιώργος Σαμαράς και Ηλίας Πουρσανίδης όπου βρίσκονται σε συζητήσεις με τους μετόχους της ΠΑΕ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό πρότζεκτ που εφόσον ευδοκιμήσει θα αλλάξει επίπεδο τον σύλλογο λύνοντας δια παντός τα προβλήματα του παρελθόντος. Μάλιστα μόνο από την αναφορά των ονομάτων που βρίσκονται σε συζητήσεις με τους μετόχους της ΠΑΕ, μπορεί να αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης που πάει να δημιουργηθεί για το μέλλον του ΟΦΗ.

Όπως τονίζουν πηγές του Gentikoule, οι τρεις άνδρες βρίσκονται στο Ηράκλειο από το πρωί της Τρίτης και ήδη ξεκίνησαν επαφές με τους μετόχους της ΠΑΕ αναλύοντας το μεγαλόπνοο πλάνο που υπάρχει για το αύριο του ΟΦΗ όπου πληροφορίες αναφέρουν πως εφόσον ολοκληρωθεί πρόκειται ο σύλλογος να περάσει σε άλλο level βάζοντας στο παρελθόν όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook