Γιώργο έκανες πράξη την υπόσχεση σου: Γύρισες μόνο για τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τόσες φορές το όνομα του είχε παίξει για ελληνικές ομάδες και εκείνος ήταν κατηγορηματικός: «Στην Ελλάδα θα γυρίσω μόνο για τον ΟΦΗ». Και γυρίζει μόνο για την ομάδα της καρδιάς του.

Ο Σαμαράς έφυγε από την Ελλάδα αμούστακο παιδί, σε ηλικία 15 χρονών όταν το 2000 άφηνε τον ΟΦΗ για την Ολλανδία και την Χερένφειν. Έκτοτε πήρε τον δρόμο του, έγινε αυτός που έγινε και σε όλα αυτά τα 18 χρόνια δέχτηκε δεκάδες κρούσεις από διάφορες ελληνικές ομάδες. Εκείνος απαντούσε ξανά και ξανά αλλά δεν γινόταν πειστικός. Το φώναζε πως στην Ελλάδα θα γυρίσει μόνο για χάρη του ΟΦΗ του.

Μάλιστα, πριν από λίγα χρόνια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, είχε δώσει μια κατηγορηματική απάντηση δίχως να αφήσει περιθώρια για τα πιστεύω του: «Ότι  λέω στο παρελθόν δεν αλλάζει. Επαναλαμβάνω την δήλωση που είχα κάνει και δεν αλλάζει: Επιμένω ότι στην Ελλάδα θα γυρίσω ΜΟΝΟ για τον ΟΦΗ» είπε ο Γιώργος Σαμαράς αφήνοντας ξερούς τους πάντες με την αγάπη του για τον ΟΦΗ ενώ στην ερώτηση «τι ομάδα είσαι;» απάντησε αμέσως: «Είναι πανεύκολη ερώτηση για εμένα. Είμαι ΟΦΗ».

Με την ανάμειξη του πλέον σε όλα όσα συμβαίνουν στον ΟΦΗ, ο Γιώργος Σαμαράς τείνει να κάνει πράξη την υπόσχεση του επιστρέφοντας στην Ελλάδα μόνο για χάρη της δικής του ομάδας.