Μπούρμπος: «Είχα πρόβλημα από τα πλέι – οφ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χρήστος Μπούρμπος τόνισε με δηλώσεις του ότι το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, προερχόταν από τα πλέι – οφ και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα από την ερχόμενη εβδομάδα.

«Υπήρχε ένα κάταγμα, αλλά τώρα έχει κλείσει και από την ερχόμενη εβδομάδα πιστεύω ότι θα μπω με την ομάδα. Το πρόβλημα υπήρχε από τα play off», είπε ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ για τον τραυματισμό του και στη συνέχεια μίλησε για τον ΟΦΗ λέγοντας: «Η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Είμαστε νέα ομάδα και μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι σε πολλούς τομείς όσο προχωράμε».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ταλαιπωρήθηκε το καλοκαίρι με τη διαδικασία των play off, τόνισε: «Όλος αυτός ο συνδυασμός μας έχει επηρεάσει. Από τη μία τελειώσαμε αργά και ήρθαν παίκτες την τελευταία στιγμή για να ενσωματωθούν στην ομάδα, από την άλλη έγινε η διακοπή με την ομάδα Α και Β και μπορέσαμε να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Μέσα στην ατυχία μας ήμασταν τυχεροί που μας έκατσαν τα ρεπό και βελτιωθήκαμε σε αυτό το διάστημα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook