Προχωρούν γρήγορα και θετικά οι συζητήσεις με τους μετόχους

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Γιάννης Σαμαράς και Ηλίας Πουρσανίδης αποχώρησαν από το Ηράκλειο με την πλειοψηφία των μετοχών να είναι έτοιμη να μεταβιβάσει τις μετοχές τους.

Οι δύο άνδρες αποχώρησαν από το Ηράκλειο και αναμένεται να επιστρέψουν στην πόλη μας μέσα στην επόμενη εβδομάδα προκειμένου να μπουν στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις με τους μετόχους της ΠΑΕ ώστε ο ΟΦΗ να γυρίσει σελίδα. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, στο διάστημα που βρέθηκαν στο Ηράκλειο έγιναν διαρκείς συζητήσεις και επαφές με τους μετόχους. Έγιναν συνεχή ραντεβού όπου σε κάποια από αυτά συμμετείχαν οι Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς και σε κάποια άλλα ο Ηλίας Πουρσανίδης. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πλειοψηφία των μετοχών είναι έτοιμη να δώσει το οκ προκειμένου μέσα στην επόμενη εβδομάδα να μπει η υπόθεση στην τελική ευθεία.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με ασφάλεια είναι ότι οι περισσότεροι μέτοχοι της ΠΑΕ έχουν απαντήσει θετικά στην παραχώρηση των μετοχών τους μιας και έχουν πειστεί από όσα τους παρουσίασαν οι τρεις άντρες παρουσιάζοντας ένα πλήρες πλάνο για την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook