Αυτός είναι ο ομογενής επιχειρηματίας που θέλει να πάρει τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Έλληνας επιχειρηματίας Μιχάλης Μπούσης, κάτοικος του Σικάγο, είναι ο άνθρωπος που θέλει να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΟΦΗ.

O Έλληνας Μιχάλης Μπούσης που κατοικεί στο Σικάγο είναι ο άνθρωπος που φιλοδοξεί να αλλάξει επίπεδο τον ΟΦΗ και να τον οδηγήσει σε μια νέα εποχή. Ο κύριος Μπούσης είναι ο άνθρωπος που εκπροσωπούν οι Γιάννης Σαμαράς, Γιώργος Σαμαράς και Ηλίας Πουρσανίδης και θέλει να πάρει υπό την κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.

O Mιχάλης Μπούσης είναι ο πρωτότοκος γιος του Δημήτρη και της Ελένης Μπούση ενώ έχει ακόμα τρία αδέρφια: Τους Άγγελο, Γιώργο και Βικτώρια.

Ο άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι και εκείνος που διαδέχτηκε τον πατέρα του στην οικογενειακή επιχείρηση που ίδρυσε ο Δημήτρης Μπούσης. Ο Μιχάλης Μπούσης είναι πλέον ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας παντοπωλείων Cermak Fresh Market που πρόσφατα ξέφυγε από την Πολιτεία του Ιλινόις επεκτείνοντας την επιχείρηση του στην Πολιτεία του Ουισκόνσιν και το Μιλγουόκι όπου διατέλεσε και χορηγός της ομάδας του Γιάννη Αντεντοκούνμπο.

Ο γιος του Μιχάλη Μπούση, Δημήτρης (φέρνει το όνομα του πατριάρχη της οικογένειας) έχει διατελέσει μάλιστα και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες μπάσκετ.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει τεράστια οικονομική επιφάνεια ενώ ο ίδιος και η οικογένεια του διακρίνονται για το τεράστιο φιλανθρωπικό τους έργο στο Σικάγο αλλά και στην Ελλάδα! Παρότι μένουν μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν έχουν κόψει τους δεσμούς τους με την πατρίδα τους και αρκετά συχνά διοργανώνουν γεύματα στην χώρα μας προκειμένου να μην μένουν αβοήθητοι εκείνοι που έχουν ανάγκη την κάθε βοήθεια.