Kαρόλ: «Θα γίνομαι συνεχώς καλύτερος»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ρόι Κάρολ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την μέχρι τώρα παρουσία του στον ΟΦΗ τονίζοντας ότι θα γίνεται συνεχώς καλύτερος ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις συνθήκες που έχει συναντήσει αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.

Ο Βορειοιρλανδός γκολκίπερ στην πρώτη του συνέντευξη από τότε που ήρθε στο Ηράκλειο εγκωμίασε τις συνθήκες που έχει συναντήσει στην Κρήτη κάνοντας παράλληλα την ευχή να μείνει για αρκετό καιρό στον ΟΦΗ: «Είναι όντως πολύ όμορφο συναίσθημα να βρίσκεσαι ανάμεσα σε μικρούς αθλητές. Τους μαθαίνεις και τους μιλάς για το ποδόσφαιρο ενώ με αυτόν τον τρόπο αποκτάς υποστηρικτές για το μέλλον. Αισθάνομαι πολύ όμορφα και όλοι στο νησί με κάνουν να νιώθουν ωραία. Πραγματικά, ευχαριστιέμαι την παραμονή μου στην ομάδα και εύχομαι να παραμείνω για αρκετό καιρό ακόμα».

Όσον αφορά την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ, ο έμπειρος γκολκίπερ υπογράμμισε ότι «προερχόμαστε από την δεύτερη κατηγορία αλλά και την ταλαιπωρία των πλέι – οφ. Όμως οι ποδοσφαιριστές αισθάνονται πολύ όμορφα και είναι συγκεντρωμένοι μέχρι τώρα σε όλα τα παιχνίδια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση μας αλλά και την παρουσία μας στο πρωτάθλημα. Άλλωστε, η σαιζόν είναι πολύ μεγάλη και πιστεύω ότι μπορούμε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια».

Σχετικά με την δική του παρουσία, τόνισε ότι αισθάνεται αρκετά καλά και θα εμφανίζεται καλύτερος με την πάροδο του χρόνου «δουλεύω αρκετά ώστε να είμαι έτοιμος και να βοηθώ την ομάδα μου. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και συνεχίζω να δουλεύω σε κάθε προπόνηση ώστε να βοηθάω την ομάδα. Θα συνεχίσω να προσπαθώ και αισθάνομαι ολοένα καλύτερος με την πάροδο του χρόνου. Θέλω να δουλέψω ακόμα περισσότερο για να βοηθήσω περισσότερο τον ΟΦΗ».

Τέλος, ο Ρόι Κάρολ μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου του ΟΦΗ χαρακτηρίζοντας τον ως τον 12ο παίκτη της ομάδας… «Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ είναι φανταστικοί και αυτό φαίνεται από την παρουσία μας μέσα στην έδρα μας. Έχουμε κερδίσει τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες και για εμάς ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας και εκτός έδρας να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook