«Προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος του ΟΦΗ θα μας βρει απέναντι σε όλους»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση του, ο σύλλογος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ καταφέρεται εναντίον όλων εκείνων που κυνηγούν τον σύλλογο και κάνει λόγο για «πρωτοφανές κυνηγητό που δέχεται ο ΟΦΗ».

Μια εβδομάδα μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η νέα διοίκηση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ παίρνει θέση δείχνοντας ότι θα αποτελέσει ένα ζωντανό κύτταρο του οργανισμού του συλλόγου. Ο σύλλογος αναφέρεται στην επίθεση που δέχεται ο ΟΦΗ από τα κέντρα αποφάσεων και με έναν ιδιαίτερα επιθετικό τόνο τονίζει ότι δεν θα παραμείνει θεατής σε οποιαδήποτε προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Παλαιμάχων

Παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις τους τελευταίους μήνες στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορούμε να μην πάρουμε θέση απέναντι στο πρωτοφανές κυνηγητό που δέχεται η ομάδα μας από τον Μάιο.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο ΟΦΗ στα χρόνια της παρουσίας του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ουδέποτε υπήρξε μέρος του παρασκηνίου που λειτουργούσε στην Ελλάδα αλλά αντίθετα ήταν το πρότυπο ηθικής τόσο εντός όσο και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Οι επιτυχίες του ΟΦΗ (κύπελλο 1987, Ευρώπη 4 φορές) ήρθαν μόνο από τον τίμιο ιδρώτα και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες, η διοίκηση του και οι φιλάθλοι του.

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΦΗ δηλώνουμε την στήριξη μας στην διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ που δίκαια και με πολύ κόπο έφεραν την ομάδα μας ξανά στην θέση που της αρμόζει και οποιαδήποτε προσπάθεια γίνει να σπιλώσει το όνομα του ιστορικού ΟΦΗ θα μας βρει απέναντι τους.

Περιμένουμε την οριστική απεμπλοκή του ονόματος του ΟΦΗ με την αθωωτική απόφαση του αθλητικού δικαστηρίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook