Γουρνιεζάκης: “Πιστεύω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Γουρνιεζάκης μίλησε στον Arena Fm όπου αναφέρθηκε στην διάθεση των εισιτηρίων εν όψει του αυριανού ντέρμπι.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στον «Arena fm 89,4»: 
Για τη σχέση που έχουν οι οπαδοί των δύο ομάδων: «Οι οπαδοί των δύο ομάδων έχουν πολύ καλές σχέσεις αλλά πρέπει πάντα να είμαστε προσεκτικοί. Δεν είχαν ποτέ θέματα και είχαν καλές σχέσεις μεταξύ τους».
Για τη διάθεση των εισιτηρίων: «Τα εισιτήρια έχουν βγει στην αγορά για αρχή από το διαδίκτυο στο σάιτ της ομάδας και μετά από τα εκδοτήρια, που έχουν αρχίσει να λειτουργούν για το παιχνίδι από χθες και σταδιακά όσο πλησιάζει ο αγώνας θα ανοίγουν και άλλα».
Για τον κόσμο που μπορεί να φιλοξενήσει το γήπεδο: «Το γήπεδο αυτήν τη στιγμή χωράει 7.400 οπαδούς και το Σάββατο θέλω να πιστεύω ότι θα είναι γεμάτο και με τους οπαδούς μας και με του ΠΑΟΚ».
Για τη θύρα 6 που θα ανοίξει για τους οπαδούς τους ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ αυτήν την στιγμή να γνωρίζω πως πάει η πώληση εισιτηρίων αλλά λόγω της καλής σχέσης των οπαδών ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, πιστεύω θα πάει καλά».
Τα μέτρα που θα πάρουν για το παιχνίδι: «Θα πάρουμε μέτρα, αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Η διάθεση των εισιτηρίων κυλάει σε φυσιολογικά πλαίσια».
Για την αλλαγή πού γίνεται στον ΟΦΗ: «Η ομάδα γυρνάει ξανά στην μεγάλη κατηγορία μετά από τρία χρόνια και προσπαθούμε με πολύ δουλεία σε ένα πρωτάθλημα που δεν έχει σχέση με αυτό που αφήσαμε. Το πρωτάθλημα προχώρησε σε ευρωπαϊκά επίπεδα με ηλεκτρονικά εισιτήρια και γενικά σε πράγματα που χρειάζεται να κάνει κάποια ομάδα αν θέλει να αγωνίζεται στην Super League».