Νάστος: “Να είμαστε μαζί και στις χαρές και τις λύπες”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για την συνέχεια και τον χαρακτήρα που χρειάζεται να δείξει ο ΟΦΗ στην συνέχεια μίλησε στη Nova ο Ανέστης Νάστος.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του ΟΦΗ

Για το παιχνίδι: “Σίγουρα ξεκινήσαμε ιδανικά το παιχνίδι, η βοήθεια του κόσμου ήταν απίστευτη. Τα πρώτα 30 λεπτά ελέγχαμε απόλυτα το παιχνίδι. Από δικά μας λάθη δεχτήκαμε και το γκολ της ισοφάρισης. Σίγουρα η ποιότητα του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη. Πρέπει να κρατήσουμε τα πρώτα λεπτά, να είναι παράδειγμα για τη συνέχεια, ειδικά εδώ στο σπίτι μας”.
Για το γκολ του ΠΑΟΚ, για το 1-2 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου: “Σίγουρα είναι διαφορετικό να πηγαίνεις στα αποδυτήρια με την ισοπαλία και αλλιώς να δέχεσαι γκολ για μία ακόμη φορά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Τα λάθη είναι στο ποδόσφαιρο, δεν είναι ατομικά, είναι ομαδικό άθλημα. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το αφήσουμε γρήγορα πίσω, να κοιτάξουμε τη συνέχεια, έχουμε πολύ καλή ομάδα, το αποδείξαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά”.
Για το πρόγραμμα του ΟΦΗ στην αρχή του πρωταθλήματος: “Είχαμε δύσκολο ξεκίνημα. Στη συνέχεια το πρόγραμμα έχει πάλι δυσκολίες αλλά σε αυτή την ομάδα έχουμε μάθε να ζούμε με τις δυσκολίες. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, με δουλειά, με υπομονή, με θέληση, με πάθος, τα στοιχεία που δείξαμε στο σημερινό παιχνίδι”.
Για την παρουσία του κόσμου: “Εγώ τον κόσμο τον ζω τρία χρόνια εδώ, είναι απίστευτος, η βοήθειά του είναι μέγιστη. Νομίζω ότι για να πάει μπροστά πρέπει να είμαστε μαζί και στις χαρές και στις λύπες. Μόνο έτσι θα προχωρήσουμε. Δεν πρέπει να είναι κριτήριο το σημερινό παιχνίδι, πρέπει να στηρίξουμε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε για να συνεχίσουμε δυναμικά στη συνέχεια του Πρωταθλήματος”