Η μυστική επίσκεψη του Μιχάλη Μπούση στο Ηράκλειο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Καθώς μπαίνουμε στο τελικό στάδιο της αλλαγής σελίδας στον ΟΦΗ, το Gentikoule αποκαλύπτει την παρουσία του Μιχάλη Μπούση στο Ηράκλειο στις αρχές Αυγούστου.

Όπως είναι φυσιολογικό, όλοι ανυπομονούν για την πρώτη επίσκεψη του Μιχάλη Μπούση στο Ηράκλειο προκειμένου να δουν από κοντά τον επικείμενο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Όμως, ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πως ο Έλληνας επιχειρηματίας βρέθηκε στο Ηράκλειο στις αρχές Αυγούστου όταν και εντάθηκαν οι κινήσεις για την ενασχόληση του με τον ΟΦΗ.

Ήταν η εποχή που είχαν μπει στο τελικό στάδιο οι επαφές ανάμεσα σε ανθρώπους που ήταν γνώστες της ιστορίας και την πλευρά του Έλληνα επιχειρηματία. Ο Μιχάλης Μπούσης παρέμεινε στο Ηράκλειο για αρκετές ημέρες όπου μεταξύ των άλλων στην πόλη μας ήταν και ο Γιώργος Σαμαράς. Μαζί με άλλους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του Μιχάλη Μπούση, ο Έλληνας επιχειρηματίας βρέθηκε τόσο στο “Γεντί Κουλέ”, όσο και στο “Βαρδινογιάννειο”.

Μάλιστα την παρουσία του στο Ηράκλειο, δεν την γνώριζε κανένας από το ποδοσφαιρικό τμήμα με τον Μιχάλη Μπούση να κάνει αυτοψία ο ίδιος προσωπικά τόσο στο κεντρικό γήπεδο, όσο και στο αθλητικό κέντρο στον Σκαφιδαρά όπου βρέθηκε σε κάθε χώρο του ΒΑΚ.