Παπαδόπουλος: “Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε την δική του εξήγηση για τα συνεχόμενα γκολ που δέχεται ο ΟΦΗ μέσα από τις στημένες φάσεις και εκφράζει την πίστη του στους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

“Σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη αρχή, στο σημερινό παιχνίδι κατεβήκαμε με έναν σχηματισμό, που είχαμε μελετήσει, πέρα από τα πρώτα λεπτά που υπήρχαν οι στατικές φάσεις που είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς, στράβωσε το ματς για εμάς και δεχτήκαμε γκολ με λάθη και μένουμε πάντα πίσω στο σκορ.

Μετά το γκολ δεν πήγαμε καθόλου καλά δεχτήκαμε κόκκινη και γκολ. Στο δεύτερο μέρος και με δέκα παίκτες οι παίκτες έδωσαν τα πάντα για να κάνουν κάτι στο γήπεδο και είχαν την πρωτοβουλία, ωστόσο δεχτήκαμε το 3 γκολ και τελείωσε το παιχνίδι. Καταλαβαίνω την απογοήτευση, όμως εγώ σαν προπονητής έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους παίκτες και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτή την πίστη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, μόνο δουλειά και να δείχνω την εμπιστοσύνη μου και την πίστη μου στην ομάδα. Αναλαμβάνω την ευθύνη…

Κάθε παιχνίδι είναι κομβικό για εμάς, εμείς έχουμε ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα που θέλουμε να κερδίσουμε για να πάρουμε τη πρώτη μας νίκη που θα μας δώσει την ψυχολογία και να συνεχίσουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα παίζουν ρόλο και η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Έχουμε αγωνιστικά προβλήματα, όμως υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι.

Οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι τα πράγματα αλλάζουν στον ΟΦΗ, ίσως υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες, και κάποιος να έχει άγχος αν θα υπάρχει και την επόμενη ημέρα εδώ, άλλος για να τα βγάζει όλα, και άλλοι που να είναι αδιάφορος… Δεν είμαι μέσα στο μυαλό τους, όμως νομίζω ότι έχουν καταλάβει τι γίνεται στην ομάδα. Μπορεί όμως σε κάποιους να έχουν επηρεάσει η αλλαγή του ΟΦΗ.