Την απόλυτη εμπιστοσύνη όλων έχει ο “Παπ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κόντρα στα δημοσιεύματα που προκύπτουν από την Αθήνα και τα οποία δεν έχουν καμία υπόσταση, ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη όλων των ανθρώπων του ΟΦΗ.

Εδώ και περίπου έναν μήνα έχουν κάνει την εμφάνιση τους δημοσιεύματα και ρεπορτάζ (που προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από αθηναϊκά ΜΜΕ) που προσπαθούν να δημιουργήσουν με το (έτσι θέλω) θέμα προπονητή στον ΟΦΗ. Ωστόσο, υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά σε όλη αυτήν την ιστορία. Πως όλα τα ρεπορτάζ που προκύπτουν, προέρχονται από ανώνυμα ρεπορτάζ (και εδώ είναι το μυστήριο της υπόθεσης) και από αθηναϊκά δημοσιεύματα που προς το παρόν, αποδεικνύεται μέσα από το δικό μας ρεπορτάζ, ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Είναι μια πραγματικότητα το γεγονός ότι υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο Νίκο Παπαδόπουλο τόσο από την υπάρχουσα διοίκηση όσο και από τους ανθρώπους που κινούν τα νήματα για λογαριασμό του Μιχάλη Μπούση. Η ύπαρξη αυτών των δημοσιευμάτων προκαλεί βέβαια αρκετά ερωτηματικά – κυρίως για τον κόσμο του ΟΦΗ – για τον λόγο που κάνουν την εμφάνιση τους.

Είναι βέβαιο πάντως, με βάση και τις πληροφορίες που έχουμε, πως όλα αυτά τα ρεπορτάζ δεν προκύπτουν από κανέναν που βρίσκεται γύρω από το περιβάλλον της νέας ιδιοκτησίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook