Σε Τρίπολη και Νέα Σμύρνη το ενδιαφέρον της αγωνιστικής

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Super League με τους Παναθηναϊκό και Άρη να έχουν εκτός έδρας αποστολές κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο αντίστοιχα. Παναιτωλικός-Λεβαδειακός το άλλο ματς της ημέρας.

Με τον Μπρούνο Γκάμα να επιστρέφει σε χρόνο ρεκόρ ο Άρηςφιλοξενείται στην Νέα Σμύρνη από τον φορμαρισμένο Πανιώνιο (18:15).

Η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό προέρχεται από δύο νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ούσα σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Ίδια ενδεκάδα με Σπιριντόνοβιτς, Τσιλούλη στα άκρα και Μασούρα, Ντουρμισάι στην επίθεση από τον Γάλλο τεχνικό.

Μία νίκη που θα του επιτρέψει να βρεθεί έστω προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας ψάχνει ο Άρης, με τους Σιώπη (απέναντι στην πρώην ομάδα του) και τον Γκάμα (γύρισε στην δράση δέκα ημέρες νωρίτερα) να αποτελούν πρόσωπα του παιχνιδιού. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κομίνης (Θεσπρωτίας), τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

Επιστροφή στην αποστολή για τους Κυριακίδη, Πάουλο, Μιχάι, Τσοκάνη, Μάζουρεκ που έμειναν εκτός από το ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, τρίποντο ηρεμίας και ανασύνταξης αναζητούν οι γηπεδούχοι.
Ανάλογο κλίμα και στους Βοιωτούς που έχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών μιας και νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Βίντεκερ, Στανόγεβιτς, Μανγκά, Κρνέτα, Ντιόγκο. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 1.

Με την πιο ενδιαφέρουσα συνάντηση (20:30) ολοκληρώνεται το αποψινό πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής, όταν ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Ευκαιρία για restart το παιχνίδι από πλευράς Αρκάδων που ξεκίνησαν με ένα σερί δύσκολων αγώνων και θέλουν όπως και την περασμένη σεζόν να κάνουν την αντεπίθεσή τους με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο «τριφύλλι».

Στην αποστολή επανέρχεται ο Καλτσάς. Μία… μικρή Λεωφόρο ετοιμάζουν στην Τρίπολη οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θέλουν να ενισχύσουν τους «μπέμπηδες» του Γιώργου Δώνη για το απόλυτο (6/6) στο φετινό πρωτάθλημα με τα εισιτήρια να κάνουν… φτερά. Στην αποστολή Μπουζούκης, Ινσούα, Κολοβέτσιος. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σκουλάς (Θεσσαλίας), τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18:15 Πανιώνιος – Άρης Novasports 1
19:00 Παναιτωλικός – Λεβαδειακός ΕΡΤ 1
20:30 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός Novasports 2

Πηγή: Sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook