Ο Μπούσης αναλαμβάνει πρόεδρος και δείχνει εξαρχής τι σκέφτεται για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που προέκυψαν από το απόγευμα της Τετάρτης, ο Έλληνας επιχειρηματίας αναμένεται να αναλάβει πρόεδρος του ΟΦΗ και αυτό δείχνει τις προθέσεις του.

Παρότι ο Μιχάλης Μπούσης περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στο Σικάγο όπου βρίσκεται και η βάση των επιχειρήσεων του, πλέον ο ΟΦΗ και το Ηράκλειο αναμένεται να αποτελέσουν έναν πολύ συχνό προορισμό για εκείνον. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, εκείνος που θα αναλάβει την θέση του προέδρου θα είναι ο ίδιος ο Μιχάλης Μπούσης και αυτό από μόνο του είναι ένα πρώτο, ηχηρό, μήνυμα για τις προθέσεις του Έλληνα επιχειρηματία.

Γιατί αυτομάτως με την ανάληψη της προεδρίας από τον Μιχάλη Μπούση, αποτυπώνονται και οι προθέσεις του για πλήρη ενασχόληση με τον ΟΦΗ και πως δεν θα έχει απλά τον ρόλο του ιδιοκτήτη. Ασφαλώς και το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε με άτομα της πλήρους εμπιστοσύνης του όμως το γεγονός ότι ο Μιχάλης Μπούσης θα αναλάβει τον ρόλο του μπροστάρη της νέας εποχής του συλλόγου, είναι κάτι που μόνο ως απαρατήρητο γεγονός δεν μπορεί να περάσει.

Με την απόφαση του αυτή ο Έλληνας επιχειρηματίας δείχνει πως θέλει να ασχοληθεί με τον ΟΦΗ πολύ σοβαρά και να είναι εκείνος που θα βρίσκεται στην πόλη, όσο περισσότερο του το επιτρέπουν οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες αλλά και πως θέλει να στείλει ένα μήνυμα από την πρώτη ημέρα: Πως δεν θα είναι απλά ο άνθρωπος που θα αποτελεί το νέο ιδιοκτήτη του συλλόγου αλλά θα συμμετέχει ενεργά στην καθημερινότητα του βάζοντας τον ΟΦΗ στις προτεραιότητες του.

Στο παρελθόν υπάρχουν παραδείγματα ιδιοκτητών ΠΑΕ όπως ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης που ανέλαβε την προεδρία του συλλόγου – όχι από την πρώτη ημέρα αλλά μετά από κάποια χρόνια αφήνοντας ένα κενό εξουσίας.

Βέβαια, μπορούμε να παραδεχτούμε ότι και το παράδειγμα δεν είναι απόλυτα ακριβές γιατί ο ΟΦΗ ξεκινάει από μια καλύτερη βάση έχοντας στο δυναμικό του τρεις ανθρώπους του ποδοσφαίρου που γνωρίζουν αρκετά καλά το αντικείμενο. Ωστόσο είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ο Μιχάλης Μπούσης θα βγει μπροστά από την πρώτη στιγμή και συν τοις άλλοις αυτό αποτελεί και ένα ιδιαίτερα ηχηρό μήνυμα εκ πρώτης όψεως – από την δική του πλευρά καθώς δείχνει και τις προθέσεις που έχει για τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook