Το who is who των Γκρεγκ και Άγγελου Παλυβού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule έψαξε και βρήκε ποια είναι τα ξαδέρφια του Μιχάλη Μπούση που από χθες το απόγευμα αποτελούν μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Τα ονόματα των Ευάγγελου Παλυβού και Γρηγόρη Παλυβού έγιναν γνωστά χθες το απόγευμα, λίγο μετά το τέλος της ιστορικής Γενικής Συνέλευσης. Ονόματα που, φυσιολογικά, στον κόσμο του ΟΦΗ ήταν άγνωστα καθώς μέχρι τώρα είχε γίνει γνωστή μόνο η οικογένεια Μπούση. Το πατρικό όνομα της μητέρας του Μιχάλη Μπούση, Ελένης, είναι Παλύβου και τα δύο νέα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ είναι πρώτα ξαδέρφια του ιδιοκτήτη του ΟΦΗ έχοντας στενές σχέσεις. Άλλωστε, όπως είχαμε αναφέρει τις πρώτες ημέρες της αποκάλυψης η οικογένεια Μπούση είναι ιδιαίτερα δεμένη μεταξύ της έχοντας αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς καθ’ όλη την διάρκεια όλων των χρόνων της παραμονής τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι Ευάγγελος (Angelo) και Γρηγόρης (Greg) Παλύβος είναι παιδιά των Πέτρου και Βίκυς Παλύβου με τον πρώτο να είναι αδερφός της μητέρας του Μιχάλη Μπούση.

Ο Ευάγγελος Παλύβος είναι ιδιοκτήτης της αλυσίδας παντοπωλείων Oak Park Market και μάλιστα πριν από μικρό χρονικό διάστημα προχώρησε σε μια σημαντική επένδυση, όπως αναφέρουν αμερικάνικες ιστοσελίδες, ανοίγοντας νέο κατάστημα.

Όσον αφορά τον Γκρεγκ Παλυβό, είναι οικονομικός σύμβουλος και υψηλόβαθμο στέλεχος της γνωστής Morgan Stanley και ο ίδιος είναι μόνιμος κάτοικος του Σικάγο όπως ολόκληρη η οικογένεια. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με πολύ ισχυρές γνωριμίες και κάνοντας μια απλή αναζήτηση στο google, θα βρει κάποιος πως στο παρελθόν θα αντιληφθεί πως πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει να αναδείξει μέσω του βιογραφικού του και μεγάλο φιλανθρωπικό έργο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook