Άρεσαν οι Κάταϊ, Χόρχε Λόπεζ στη νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΟΑ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ιδιάιτερα ικανοποιημένος πρέπει να έμεινε ο Νίκος Αναστόπουλος από όσα είδε από τους παίκτες του, οι οποίοι με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο έδειξαν διάθεση και πολύ καλή εικόνα στο παιχνίδι επικρατώντας της ομάδας του Μανώλη Πατεμτζή με 4-1.

Αρχή με Λόπεζ…

Στο 24 ο ΟΦΗ δημιούργησε την πρώτη αξιόλογη στιγμή στο παιχνίδι όταν το σουτ του Κάται πέρασε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Σέρβος σέρβιρε το γκολ καθώς μπήκε ωραία από τα δεξιά έβγαλε την κάθετη στον Μάντζιο, ο οποίος έκανε το πλασέ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Χόρχε Λόπεζ έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ. Ο Ισπανός ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο όπου και αγωνίστηκε σε ρόλο “αντι-Σουμπίνιο” και είναι πολύ πιθανόν να τον δούμε σε αυτή την θέση στο παιχνίδι της Τούμπας αν δεν είναι έτοιμος ο Σουμπίνιο.

Συνέχεια με Κάται…

Πέντε λεπτά μετά το γκολ που σέρβιρε ο Κάται χρίστηκε σκόρερ. Με ένα ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα του ΟΦΗ. Ο Σέρβος ήταν από τους καλύτερους στο παιχνίδι και έδειξε πως μετά τον τραυματισμό του πως είναι στην διάθεση του Αναστόπουλου όποτε του ζητηθεί.

Γκολάρα από Μάντζιο…

Το εκπληκτικό 10λεπτο του ΟΦΗ στο διάστημα 25-35 συνεχίστηκε με τον Βαγγέλη Μάντζιο να σκοράρει. Ο υψηλόσωμος επιθετικός του ΟΦΗ,  πέρασε την μπάλα πάνω από τον Αραβιάκη και με σουτ στην κίνηση πραγματοποίησε το 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα στην ανάπαυλα. Ιδιαίτερα καλό παιχνίδι από τον Μάντζιο, ο οποίος σκόραρε, “έσπαγε” μπάλα, ενώ είχε και δοκάρι.

Κερασάκι στην τούρτα από Νύκταρη

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε κάπως. Ο ΠΟΑ πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Τριχάκη στο 60 για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο Νύκταρης με πολύ ωραιο τέρμα καθώς “κρέμασε” τον Μακαρόνα να γράψει το τελικό 4-1.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ

Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Μονιάκης, Ρόβας, Κάλαιτζιτς, Χόρχε Λόπεζ, Παπουλής, Κάται, Μάντζιος

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι  Μπρόκος, Γεωργίου, Ζαχαράκης, Μπουλούτ, Ουκάρ, Μποντόρ, Κολιακουδάκης, Ζορμπάς,  Καμπάνταης και Νύκταρης

Η ενδεκάδα του ΠΟΑ

Συνάνης, Χαλκιαδάκης, Μαρκάκης,Πετράκης, Γιακουμάκης Π., Αραβιάκης, Βενιανάκης, Καινουργιάκης, Μιχελακάκης, Βλαστός, Συσκάκης

Το live του αγώνα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook