Παπαδόπουλος: “Ο θεσμός του κυπέλλου μας ενδιαφέρει”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δηλώσεις μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Νίκη Βόλου με 3-0 παραχώρησε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος στην κάμερα του Cosmote TV.

Ο έμπειρος τεχνικός περίμενε από τους παίκτες του περισσότερο ρυθμό και διάθεση, ενώ τόνισε πως το Κύπελλο ενδιαφέρει την ομάδα του και θα παλέψει για μια καλή πορεία.

“Περίμενα να έχουμε καλύτερο ρυθμό και μεγαλύτερη διάθεση στο παιχνίδι, βέβαια όλα αυτά τα παιδιά δεν έχουν παίξει όλα μαζί και αυτό το καταλαβαίνω. Σίγουρα θέλαμε να έχουμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας.  Ο θεσμός του κυπέλλου μας ενδιαφέρει θέλουμε να συνεχίσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε”.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Άγγελο Οικόνομου αλλά και τις ακαδημίες λέγοντας: “Ο Άγγελος είχε μια άτυχη χρονιά με τραυματισμό, την στιγμή που ήτα να μπει με την ομάδα ξανά τραυματίστηκε. Είναι άψογος επαγγελματίας δουλεύει πολύ και τον εμπιστεύομαι όπως και η διοίκηση σίγουρα χρειάζεται ρυθμό. Σήμερα παίξανε και παιδιά από την “Κ” και αυτή είναι η φιλοσοφία μας για όλα τα νεα παιδια να έχουμε μια αγκαλιά, ούτως ώστε στο μέλλον να πλαισιώσουν τη μεγάλη ομάδα”. 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook