Ο Μπούσης, το παρόν και το μέλλον του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δέκα ημέρες παρουσίας στην Αθήνα για συζητήσεις σε κεντρικό επίπεδο, μόνο για χάρη του ΟΦΗ και ο Έλληνας επιχειρηματίας δείχνει πως αυτό που σκέφτεται δεν είναι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον του συλλόγου.

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ αναμένεται να βρίσκεται στο Ηράκλειο μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Όλο αυτό το 10ημερο, ο Μιχάλης Μπούσης βρίσκεται στην Αθήνα όπου έχει προσωπικές επαφές με μοναδικό αντικείμενο συζήτησης τον ΟΦΗ. Τα αποτελέσματα αυτών των επαφών δεν θα αργήσουν να γίνουν γνωστά και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις και εξελίξεις.

Όμως εμείς εστιάζουμε στην ουσία του πράγματος που δεν είναι άλλη από τον τρόπο σκέψης του Μπούση. Ο Έλληνας επιχειρηματίας ήρθε στο Ηράκλειο και δεν κοιτάζει το παρόν και την σημερινή ημέρα αλλά την επόμενη και το μέλλον του συλλόγου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει παθιαστεί με τον ΟΦΗ και το δείχνει στις καθημερινές επαφές που έχει με τους συνεργάτες του και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ.

Ήδη το στίγμα έχει δοθεί με τις πρώτες κινήσεις που έχουν γίνει και τον τρόπο σκέψης που πλέον αλλάζει σε ολόκληρο τον οργανισμό που λέγεται ΟΦΗ. Δείχνει πως είναι άνθρωπος που θέλει να δώσει όραμα στον σύλλογο και πως δεν τον ενδιαφέρει η εφήμερη επιτυχία του συλλόγου. Ένα όραμα που το έχει ανάγκη ο κόσμος του ΟΦΗ και ο Μπούσης είναι σε θέση να το κάνει πράξη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook