Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του ΟΦΗ εν όψει ΠΑΟΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο ΟΦΗ να συνεχίζει να μετράει απουσίες για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ωστόσο η εμφάνιση παικτών που δεν έχουν αγωνιστεί καν όπως ο Κάταϊ δείχνει ότι ο Αναστόπουλος έχει την δυνατότητα να χαμογελάει από το ρόστερ που έχει στην διάθεση του.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης και μπορεί το φιλικό να μην προσφερόταν για ασφαλή συμπεράσματα όμως με την απόδοση του φώναξε παρόν εν όψει του αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. O Aλεξάντερ Κάταϊ είναι ένας από τους παίκτες που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα και αναμφίβολα αυτό δείχνει και την μεγάλη πληρότητα από την οποία χαρακτηρίζεται το φετινό ρόστερ του ΟΦΗ.

Ο νεαρός Σέρβος αποτέλεσε το χθεσινό κέρδος του φιλικού με αντίπαλο τον ΠΟΑ και έδειξε ότι αξίζει να πάρει ευκαιρίες από το Νίκο Αναστόπουλο που μέχρι τώρα τον είχε αφήσει εκτός από τα τρία πρώτα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ. Ο Κάταϊ πέτυχε ένα γκολ στο χθεσινό παιχνίδι, είχε μια ασίστ ακόμα ενώ έδειξε πολύ μεγάλη διάθεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook