Μπούρμπος στο Gentikoule: «Δύσκολο να βλέπω την ομάδα και να μην μπορώ να βοηθήσω»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χρήστος Μπούρμπος μίλησε στο Gentikoule για τον τραυματισμό του αλλά και την επερχόμενη επιστροφή του στην δράση. Διαβάστε τι είπε ακόμα για την φετινή ομάδα εκδηλώνοντας την πίστη του στις δυνατότητες της.

Μια σημαντική απώλεια που είχε ο ΟΦΗ από τα πλέι οφ – παρωδία του Αυγούστου ήταν και ο Χρήστος Μπούρμπος. Η πίεση αλλά και η θέληση να αγωνιστεί του δημιούργησε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και τον έχει θέσει νοκ άουτ από τις μέχρι τώρα υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο 28χρονος μπακ του ΟΦΗ μιλώντας στο Gentikoule εξέφρασε την πίστη του για την επιστροφή του στην δράση και αναφέρθηκε αρχικά στα συναισθήματα του όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται εκτός δράσης. «Σίγουρα είναι πολύ δύσκολα συναισθήματα και τώρα καταλαβαίνω πως είναι να τραυματίζεσαι και να μένεις εκτός. Είναι δύσκολο να βλέπεις την ομάδα και τους συμπαίκτες σου να αγωνίζονται και να μην μπορείς να τους βοηθήσεις. Ελπίζω ότι θα μπω στο πρόγραμμα μέσα στο επόμενο 10ημερο ώστε να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της» ήταν τα λόγια του Χρήστου Μπούρμπου που αποτυπώνουν και τα συναισθήματα του όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά το πώς προέκυψε αυτός ο τραυματισμός, ο Χρήστος Μπούρμπος εξηγεί λέγοντας ότι «με το που τελείωσαν τα πλέι – οφ δεν είχα ενοχλήσεις, όμως την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας αισθάνθηκα ενοχλήσεις. Δεν μπόρεσα να μπω ξανά μέσα στο πρόγραμμα και δυστυχώς έμεινα εκτός. Δεν μπορούσα να επιβαρύνω την κατάσταση μου και η μόνη λύση που μπορούσε να δοθεί ήταν να ακολουθήσω μια θεραπεία με οξυγόνο που μόνο καλό μπορούσε να μου κάνει. Οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι με έχει βοηθήσει αρκετά μέχρι τώρα και θα είμαι γρήγορα σε θέση να μπω με την ομάδα».

Σχετικά με την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ, ο δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας δεν κρύβει την ικανοποίηση του από την βαθμολογική συγκομιδή του ΟΦΗ σημειώνοντας ότι «θεωρώ πως είναι αναμενόμενη η εμφάνιση της ομάδας αλλά και η βαθμολογική συγκομιδή. Σίγουρα, θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς όμως γνωρίζουμε πως δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα και κάτω από ποιες συνθήκες. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ πως έχουμε ικανοποιητική απόδοση και έχουμε ακόμα αρκετά περιθώρια βελτίωσης και στην συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Είμαι σίγουρος 100% ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε ακόμα καλύτεροι» και παράλληλα εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα θα καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι «στόχος του ΟΦΗ είναι να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και ότι παραπάνω έρθει είναι ευπρόσδεκτο και από εκεί και πέρα όπως έχει πει και ο πρόεδρος, στόχος είναι η βελτίωση των οικονομικών θεμάτων του συλλόγου. Θεωρώ ότι είναι αρχή ακόμα και πρέπει να είμαστε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

Ακόμα, ο Χρήστος Μπούρμπος τονίζει στο Gentikoule ότι από εδώ και στο εξής αναμένεται να ακολουθήσει το «μοντάρισμα» του ΟΦΗ και λέει «οι παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα είναι αρκετοί και δεν μπορούμε να σταθούμε στην δικαιολογία ότι προερχόμαστε από τα πλέι – οφ. Σίγουρα, τα παιδιά που έπαιξαν στα πλέι – οφ είναι κουρασμένα όμως αυτό θα ξεπερνιέται σιγά – σιγά. Φανταστείτε ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα και ήμασταν ακόμα στην περίοδο της προετοιμασίας. Τώρα, ξεκινάει το πραγματικό μοντάρισμα της ομάδας». Ο ΟΦΗ επιστρέφει στην Σούπερ Λιγκ μετά από δύο χρόνια παρουσίας και ο Μπούρμπος μιλώντας για τον στόχο της ομάδας τονίζει ότι «στόχος του ΟΦΗ δεν είναι η εξασφάλιση της παραμονής. Η ιστορία και ο κόσμος της ομάδας απαιτεί περισσότερα πράγματα. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά και επειδή ζω την ομάδα, γνωρίζω ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο και μακάρι να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook