“Στον κόσμο του ΟΦΗ και την Κρήτη αξίζουν τα καλύτερα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας μίλησε στο gazzeta για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ εκφράζοντας την πίστη του για την ανάκαμψη του.

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος του ΟΦΗ

– Τι έφταιξε περισσότερο στη Βοιωτία και στην ήττα;

Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και για μας και για τον Λεβαδειακό. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο αντίπαλος ήταν πιο τυχερός κι εμείς δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά, όλοι μαζί παλεύουμε να βρούμε τα λάθη μας, για να μπορέσουμε να βγούμε από τη θέση που είμαστε.

– Πως βλέπεις τη συνέχεια, δεδομένης της δύσκολης θέσης στην οποία έχει περιέλθει αγωνιστικά ο ΟΦΗ;

Είμαι σίγουρα αισιόδοξος, δεν έχω μάθει στη ζωή μου να τα παρατάω. Κάθε πρωί που ξυπνάω θέλω να τα καταφέρνω, όλοι μας άλλωστε έχουμε στόχους και φιλοδοξίες. Η ομάδα έλειπε από τα «σαλόνια», εκεί που είναι η θέση του κι αξίζουν οι εξαιρετικοί του φίλαθλοι, που γεμίζουν το Γεντί Κουλέ, αυτό αξίζει στην Κρήτη. Σίγουρα δεν έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, το ξέρουμε και στεναχωριόμαστε. Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη και να βελτιωθούμε.

– Ποια είναι η πνοή, υλική και ψυχολογική, που έχει φέρει η νέα διοίκηση Μπούση στον σύλλογο;

Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να αισθάνεται ασφαλής, να προπονείται χωρίς να σκέφτεται άλλα πράγματα. Οι άνθρωποι που ασχολούνται σήμερα με τον ΟΦΗ είναι γνωστοί για το ήθος και τα κατορθώματά τους και παλεύουν για το καλύτερο δυνατό. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες και τις προσδοκίες. Η ομάδα είχε οικονομικά προβλήματα και η νέα διοίκηση τα έχει λύσει, βρίσκεται δίπλα μας με κάθε τρόπο κι εμείς το καταλαβαίνουμε αυτό, μέρα με τη μέρα και περισσότερο.

– Εσύ κάνεις ξανά μια «γεμάτη» σεζόν σε επίπεδο Super League. Πως βιώνεις τη χρονιά ως τώρα

Είναι πολύ σημαντικό πως ξαναπαίζω στη Super League. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου όσο μπορώ κι μέσα απ’ αυτή την προσπάθεια να αναδειχθώ κι εγώ. Χωρίς τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου δεν μπορώ να κάνω κάτι ξεχωριστό κι αυτό είναι το πιο σπουδαίο, πως είμαστε και πρέπει να μείνουμε οικογένεια. Προσωπικά χαίρομαι που παίζω σε υψηλό επίπεδο και στην οικογένεια του ΟΦΗ.

– Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να βελτιώσετε ενόψει της συνέχειας;

Νομίζω πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό μας και να το βγάζουμε και στο γήπεδο. Αν το καταφέρουμε αυτό, θα πάμε σίγουρα πολύ καλύτερα.

– Πως βλέπεις το επίπεδο ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα, σε όλα τα επίπεδα;

Είναι πολύ δύσκολη η Super League φέτος, ψηλά και χαμηλά στην κατηγορία, πολλές καλές ομάδες. Εγώ όμως κοιτάω την ομάδα μου και θέλω να τη βοηθήσω να βελτιωθεί για τη συνέχεια.