Με… «άριστα» πέρασαν τα (εργομετρικά) τεστ oι παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το πρώτο γκρουπ υποβλήθηκε σε εργομετρικά τεστ και οι μετρήσεις έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση έχοντας συνεχώς ανοδική πορεία από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Το Gentikoule βρέθηκε στο Gymnasium και σας παρουσιάζει τα στοιχεία…

Από τις 9.00 το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ υποβάλλονται σε εργομετρικά τεστ προκειμένου να φανεί το επίπεδο ετοιμότητας τους αλλά και τι σε τι βαθμό έχουν βελτιωθεί από την περίοδο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι όπου και τότε είχαν υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο Θανάσης Μουρτζιάπης βρίσκεται από το πρωί πάνω… από τους παίκτες που συνδέονται με ηλεκτρονικό υπολογιστή και τα αποτελέσματα βγαίνουν αμέσως. Έτσι, ο συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου έχει την δυνατότητα να δει σε τι επίπεδο βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αλλά και αν έχουν βελτιωθεί σε σχέση με το Καρπενήσι. Μαζί με τον Μουρτζιάπη, στο Gymnasium βρίσκονται και οι Ανδρέας Σκέντζος, Μανώλης Πλουμάκης.

Μέχρι το μεσημέρι είχαν από εργομετρικά τεστ οι Ζαχαράκης, Μονιάκης, Ρόβας, Μποντόρ, Μάντζιος, Χόρχε Λόπεζ, Παπουλής και το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Τα εργομετρικά τεστ θα ολοκληρωθούν το πρωί της Τρίτης αφού οι ποδοσφαιριστές έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ.

Όσον αφορά τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, το ευχάριστο είναι ότι παίκτες που εντάχθηκαν καθυστερημένα στις προπονήσεις του ΟΦΗ όπως οι Χόρχε Λόπεζ, Μποντόρ και Μάντζιος δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και ο βαθμός ετοιμότητας τους είναι πλέον στο επιθυμητό επίπεδο.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook