Το μήνυμα του “Παπ” για τη νέα εποχή: “Ευτυχής που ο ΟΦΗ δεν ασχολείται με τους διαιτητές”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στην επιμορφωτική συγκέντρωση των διαιτητών της ΕΠΣΗ και έστειλε το δικό του μήνυμα για το πως πλέον λειτουργεί ο ΟΦΗ.

Του Κώστα Παπαδόπουλου / Απόδοση Μανώλης Σαρρής

O τεχνικός του ΟΦΗ βρέθηκε στο ξενοδοχείο Astoria και το Gentikoule σας μεταφέρει το ρεπορτάζ από την παρουσία του “Παπ” που από άλλη θέση δίνει τις συμβουλές του προς τους Ηρακλειώτες διαιτητές. Μιλώντας προς τους διαιτητές της ΕΠΣΗ, ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην παρουσία του Ευγένιου Γκέραρντ και την φιλοσοφία που είχε: “Όταν ήμουν ποδοσφαιριστής στον ΟΦΗ, έβλεπα τον “Μίστερ” να μην ασχολείται με την εκάστοτε διαιτησία. Αυτή ήταν η φιλοσοφία του και την περνούσε και σε όλους μας, μέσα στην ομάδα. Αυτή η άποψη είχε να κάνει με την φιλοσοφία και την πειθαρχία της ομάδας”. 

Και συνέχισε δίνοντας και το τωρινό στίγμα που επικρατεί στον ΟΦΗ υπογραμμίζοντας ότι “έχω την ευτυχία να βρίσκομαι σε μια ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ που δεν ασχολείται με το τι κάνουν οι διαιτητές και ούτε πρόκειται να σχολιάσει παρά μόνο με το τι κάνει η δική μας ομάδα”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να δώσει και την δική του… συμβουλή λέγοντας πως “αυτό που με πειράζει και θα ήθελα, εάν μπορώ, να σας το πω ως συμβουλή. Δεν με ενοχλούν τα λάθη που μπορεί να κάνει ένας διαιτητής αλλά ότι έχει να κάνει με την συμπεριφορά του απέναντι στους παίκτες και όλους όσους εκπροσωπούν μια ομάδα” ενώ αποκάλυψε ότι στα προπονητικά διτέρματα χρησιμοποιεί τους παίκτες ως διαιτητές προκειμένου “να καταλάβουν στην πράξη πόσο δύσκολο είναι το δικό σας έργο”.