Μιχαλήτσιος: «Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι η δύναμη του»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο παλαίμαχος αμυντικός του ΟΦΗ Γιάννης Μιχαλήτσιος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και έπλεξε το εγκώμιο της δουλειάς που γίνεται αλλά και του κόσμου της ομάδας.

Ο Μιχαλήτσιος που ήταν στην σύνθεση του ΟΦΗ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας το 1987 τόνισε ότι παρακολουθεί συνεχώς την Κρητική ομάδα και τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν να μην παρακολουθώ τον ΟΦΗ και ήμουν παρόν όταν κατέκτησε τον μοναδικό τίτλο της ιστορίας του. Πέτυχε μια παλικαρίσια άνοδο και με μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή».

Παράλληλα, ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ «έσταζε μέλι» για τον κόσμο της ομάδας και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο «Γεντί Κουλέ» υπογραμμίζοντας ότι «ο κόσμος του ΟΦΗ είναι η δύναμη του και το «Γεντί Κουλέ» δημιουργεί μεγάλη πίεση στον αντίπαλο. Τώρα, δεν γνωρίζω τι μπορεί να πετύχει φέτος αλλά οπωσδήποτε πρέπει να έχει στόχο την παραμονή. Όμως η δυναμική που διαθέτει και ο κόσμος του ήταν τα στοιχεία που τον κράτησαν ζωντανό». Eπίσης αναφερόμενος στον φετινό ΟΦΗ είπε «δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με πέρυσι. Διαθέτει καλό προπονητή που παίζει για το αποτέλεσμα».

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Γιάννη Μιχαλήτσιου στον Athletic Radio 104,2

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook