Προετοιμάζει τον Χόρχε Λόπεζ για την Τούμπα ο Αναστόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Σερβίροντας» 16 ασίστ με την φανέλα της Ρεάλ Σαραγόσα ως επιτελικός μέσος, ο Χόρχε Λόπεζ αναμένεται να πάρει την “μπαγκέτα” του μαέστρου του ΟΦΗ στην Τούμπα με την ευχή ότι θα οδηγήσει την ομάδα στο θετικό αποτέλεσμα.

Με εξαίρεση το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΟΑ όπου έπαιξε ως αντί – Σουμπίνιο, ο 33χρονος Ισπανός είχε δοκιμαστεί στην δεξιά πλευρά ωστόσο όπως όλα δείχνουν κόντρα στην Τούμπα αναμένεται να αποτελέσει τον ιθύνων νους του ΟΦΗ. Μάλιστα, το τεχνικό τιμ της ομάδας έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων που έδειξαν ότι βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ο Ισπανός μέσος του ΟΦΗ παίζοντας ως “ελεύθερος” με την Ρεάλ Σαραγόσα την σαιζόν 2009 – 2010 “σέρβιρε” 16 ασίστ στους συμπαίκτες του και ο Αναστόπουλος γνωρίζοντας τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή, τον προετοιμάζει για ηγετικό ρόλο στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Χόρχε Λόπεζ έδειξε και στην αναμέτρηση με την ομάδα του Ατσαλένιου ότι με το δεξί πόδι του μπορεί να απειλήσει τόσο με ατομικές ενέργειες όπως μακρινά σουτ όσο και με το μυαλό του ανοίγοντας το παιχνίδι του ΟΦΗ στα δύο άκρα εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα των ακραίων χαφ της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook