Pic | Φεντέρικο Ρότσιο: ΟΦΗΤΖΗΣ, μέλος του “Θέρισσος Club” και συγγραφέας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το όνομα του Φεντερίκο Ρότσιο έγινε παγκοσμίως γνωστό το τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς έχει επισκεφτεί περισσότερα από 500 γήπεδα σε ολόκληρο τον κόσμο δημιουργώντας ένα ρεκόρ που δύσκολα μπορεί να το καταρρίψει κάποιος άλλος.

Πλέον είναι οπαδός-συγγραφέας, καθώς εδώ και λίγο καιρό έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο του με τίτλο: “Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ” (IL CACCIATORE DI STADI).

Το όνομα του είναι πολύ γνωστό και στους οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ καθώς έχει επισκεφτεί το “Γεντί Κουλέ” αρκετές φορές μέσα στα τελευταία χρόνια ενώ φέτος έδωσε το παρόν και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ παρακολουθώντας τα φυσικά μέσα από την Θύρα 4. Μάλιστα, ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε δώσει στον διάσημο Ιταλό δημοσιογράφο Λούκα Ντι Μάρτζιο είχε μιλήσει για την σχέση του με τον ΟΦΗ και τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας. Μάλιστα, ο Φεντερίκο είχε αναφέρει και ονομαστικά (!!) οπαδούς του ΟΦΗ με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις. Σε ερώτηση που του γίνεται από τον Ντι Μάρτζιο για το αν έχει διατηρήσει φιλικές σχέσεις με τους οπαδούς των ομάδων που επισκέπτεται, ο Φεντερίκο απαντάει αφοπλιστικά: «Έχω σχέσεις με ένα γκρουπ οπαδών της Σέλτικ όπως και εκείνους από το «Θέρισσος club» από το Ηράκλειο Κρήτης που είναι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, της πρώην ομάδας του Γκατούζο. Τα παιδιά είναι απίστευτα και πολύ φιλόξενοι όπως ο Γιώργος Αλεξάκης. Μάλιστα, μετά από μια εβδομάδα χτύπησε τατουάζ στο γόνατο τους «Scappati di casa» (είναι οι οργανωμένοι της Μίλαν)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook