Μαχλάς: “Από την πρώτη στιγμή πίστευα ότι είναι τυπική διαδικασία”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Μαχλάς μιλώντας στην ΔΙΚΗ εξέφρασε για ακόμα μια φορά την πεποίθηση του ότι δεν θα παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα με την υπόθεση του ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ αναφερόμενος στα όσα είπε ο Ανδρέας Φάκος τόνισε “άκουσα με προσοχή τον κύριο Φάκο, πράγματι ήταν πολύ σημαντικά τα λόγια του. Είναι λίγο οξύμορο για εμένα που είμαι πρόεδρος του ΟΦΗ και μου φαίνεται παράξενο πως γενικά έμπλεξαν το όνομα της ομάδας σε τέτοιες υποθέσεις. Ειλικρινά σας μιλάω όταν το άκουσα αυτό, έπαθα πλάκα. Γνωρίζω τους μετόχους και θεωρώ ότι είναι μια δήλωση τυπική διαδικασία”. Όσον αφορά την εμπλοκή του ονόματος του ΟΦΗ συμπλήρωσε “από την πρώτη στιγμή που με ρώτησαν είπα ότι είναι μια τυπική διαδικασία γιατί γνωρίζω ότι κανένας δεν έχει σχέση και δεν έχει τηλεφώνησει ώστε να έχουμε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα για την ομάδα. Περνάμε ένα άγχος που δεν το χρειαζόμαστε. Έχουμε περάσει πολλά…”

Σχετικά με την φερόμενη εμπλοκή του Ηρακλή Νύκταρη με τον ΟΦΗ, ο Νίκος Μαχλάς επανέλαβε για ακόμα μια φορά ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των δύο πλευρών: “Το έχω πει και θα το πω ξανά. Είναι ένας απλός φίλαθλος του ΟΦΗ όπως τόσοι χιλιάδες. Είναι λίγο παράξενα όλα αυτά που συμβαίνουν και να ακούμε φιλάθλους που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΟΦΗ και να μιλάνε για την ομάδα. Όταν ακούμε συνομιλίες του κυρίου Τσακογιάννη να λέει ότι βρέξτε το γήπεδο, η ομάδα είναι πιο γρήγορη. Με έχουν στενοχωρήσει αρκετά αυτά τα πράγματα και πρέπει να μιλάμε για ποδόσφαιρο”.

Παράλληλα, ο Νίκος Μαχλάς εξέφρασε την ικανοποίηση του ότι για την τροπή που πήρε το θέμα των στημένων αγώνων… “Είναι καλό να γίνει το ξεκαθάρισμα και το μήνυμα έχει περάσει. Οι υγιείς ανθρώποι δεν πρέπει να φύγουμε από τα γήπεδα γιατί είναι ένα άθλημα που το βλέπει ο περισσότερος κόσμος και θέλει να το ευχαριστιέται. Το μήνυμα εστάλη σε πολλούς. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα, πρέπει να γνωρίζουμε ποιοι μπαίνουν στο ποδόσφαιρο. Όλα ξεκινούν από κάπου. Όλα όσα συμβαίνουν στον θαυμαστό κόσμο της Ελλάδας θέλουμε να βρούμε ανθρώπους για να τους καταδικάσουμε και πάντα είναι απ’ έξω τα πολιτικά πρόσωπα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook