Χαριτωνίδης στο Gentikoule: «Οι ατυχίες με έχουν πεισμώσει»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Λάζαρος Χαριτωνίδης έχει μπει στην τελική ευθεία της επιστροφής του στην δράση και μιλάει στο Gentikoule για τις ατυχίες που τον πείσμωσαν καταθέτοντας και την πίστη του για τον φετινό ΟΦΗ.

Ο 22χρονος αμυντικός αποτέλεσε έναν από τους, πολλούς, άτυχους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που τέθηκαν νοκ άουτ για αρκετό καιρό το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Και μάλιστα, η ατυχία τον χτύπησε περισσότερο την στιγμή που ο Νίκος Αναστόπουλος έδειχνε να τον εμπιστεύεται αρκετά με αποτέλεσμα να ξεκινάει βασικός στα παιχνίδια του ΟΦΗ.

Ωστόσο, ένας, πρώτος, σοβαρός τραυματισμός στο ματς με τα Τρίκαλα και ένας δεύτερος σε ένα φιλικό παιχνίδι με τον ΠΟΑ είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός για αρκετούς μήνες. Πλέον, ο Χαριτωνίδης μπαίνει στην τελική ευθεία της επιστροφής του αφού σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν αναμένεται να είναι έτοιμος σε 40 ημέρες περίπου.

Μιλώντας στο Gentikoule δεν έκρυψες τα συναισθήματα του όλο αυτό το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στα… «πιτς» και όπως λέει «ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμένα. Έβλεπα τους συμπαίκτες μου που προπονούνταν και εγώ δεν μπορούσα. Όμως, από την αρχή είχα στόχο το πώς θα γίνει καλά το πόδι μου και να ηρεμήσω ψυχολογικά ακολουθώντας την συγκεκριμένη θεραπεία. Ακόμα και την περίοδο της προετοιμασίας που ήμουν με τα παιδιά στο Καρπενήσι, έβλεπα τις προπονήσεις και έλεγα στον εαυτό μου «κάνε υπομονή Λάζαρε».

Πλέον, ο Λάζαρος βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής και όπως τονίζει ο ίδιος «νιώθω πολύ καλύτερα στον ψυχολογικό τομέα όμως δεν βιάζομαι και αυτό το χρονικό σημείο είναι «παγίδα». Αν προσπαθήσω να μπω πιο νωρίς, μπορεί να έχω πρόβλημα και χρειάζεται να κάνω υπομονή».

Όσο για το αν οι αυτές οι ατυχίες τον πεισμώνουν, όπως λέει ο στόπερ του ΟΦΗ «σίγουρα, ήταν μια χρονιά που δεν μου πήγε καλά και αυτό με πεισμώνει. Τρελαίνομαι γιατί θέλω να μπω μέσα και να τα δώσω όλα» λέει αρχικά και συνεχίζει «η παρουσία της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμένα αλλά αν πω ότι τα παρατάω, μετά θα με έπαιρνε η κατηφόρα. Όλα αυτά που έχω περάσει, μου δίνουν κουράγιο». Τέλος, ο 22χρονος αμυντικός δεν παραλείπει να εκφράσει την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας υπογραμμίζοντας ότι «έχουμε πολύ καλό υλικό και πιστεύω ότι φέτος μπορούμε να κάνουμε μια πολύ δυνατή χρονιά. Πρώτος στόχος είναι να δέσουμε καλά και στην συνέχεια είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον. Δεν φοβάμαι την ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook