Ικανοποίηση και χαμόγελα για τα αποτελέσματα των εργομετρικών

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ικανοποίηση σκόρπισαν στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων που έδειξαν ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι εργομετρικές εξετάσεις ολοκληρώθηκαν – κατά το ήμισυ – μιας και είχε προγραμματιστεί να γίνουν κάποιες ακόμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο όμως η βροχή “χάλασε” τα σχέδια του τεχνικού τιμ της ομάδας. Παρ’ όλα αυτά, μέσα από τα τεστ που έγιναν σήμερα και χθες και τα οποία είχαν να κάνουν με την αντοχή των παικτών, φάνηκε ότι οι παίκτες του ΟΦΗ είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Το στοιχείο που ικανοποίησε τους ανθρώπους της ομάδας και το Νίκο Αναστόπουλο ήταν το υψηλό επίπεδο που βρίσκονται οι παίκτες στο κομμάτι της αντοχής. Μάλιστα, όπως έλεγαν στον ΟΦΗ, σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές, εξαιρούνται εκείνοι που ήρθαν τις τελευταίες ημέρες, βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που είχαν δείξει όταν η ομάδα βρισκόταν στο Καρπενήσι. Άλλωστε, αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη όπου παρά το γεγονός ότι οι “κιτρινόμαυροι” ήταν πιο έτοιμοι, οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν καλύτερα “τρεξίματα” με αποτέλεσμα να πιέσουν αρκετά τους αντιπάλους τους ενώ αυτή η εικόνα ήταν ξεκάθαρη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στον ΟΦΗ θεωρούν ότι οι παίκτες έχουν ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης και εκφράζουν την πεποίθηση τους ότι σύντομα θα είναι σε θέση να δείξουν ακόμα καλύτερα δείγματα γραφής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook