Σαράφης: «Με τον ΟΦΗ μας συνδέουν αρκετά πράγματα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σταύρος Σαράφης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το ερχόμενο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ δίνοντας τον ξεκάθαρο τίτλο του φαβορί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η μεγάλη δόξα του παρελθόντος για τον «Δικέφαλο του Βορρά» τόνισε ότι «με τον ΟΦΗ συνδεόμαστε με αρκετά πράγματα. Έχουμε τα ίδια χρώματα, οι φίλαθλοι μας έχουν αδερφικές σχέσεις και οι δεσμοί μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ είναι τεράστιοι» είπε χαρακτηριστικά ο «Καίσαρας» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά την κυριακάτικη αναμέτρηση, ο Σταύρος Σαράφης πρόσθεσε λέγοντας ότι «σίγουρα το φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΟΦΗ θέλει προσοχή γιατί έχει το δικαίωμα να προσπαθεί για να κερδίσει. Σαν ΠΑΟΚ πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι, έχουμε καλύτερη ομάδα όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένα εύκολο παιχνίδι».

Αναλυτικά όσα είπε στον Athletic Radio 104,2

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ έχει μια πειθαρχημένη ομάδα και παρά την ταλαιπωρία του καλοκαιριού κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα και έχω την εντύπωση ότι θα είναι ακόμα καλύτερος στην συνέχεια. Ο ΟΦΗ είναι καλύτερος από πέρυσι. Έχει παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα ενός αγώνα και έχω την εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει φέτος καλύτερα από πέρυσι».

Για τον ΠΑΟΚ και τον Λάζλο Μπόλονι: «Είναι νωρίς όμως η εικόνα που έχουμε αποκομίσει είναι ότι πρόκειται για έναν αξιόλογο και καταρτισμένο προπονητή και βλέπουμε ότι είναι το ίδιο αξιόλογος όπως ο κύριος Σάντος. Όμως, πιστεύω ότι ο Φερνάντο Σάντος είναι ο κορυφαίος προπονητής που έχει περάσει από την Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια».

Για τις προοπτικές του φετινού ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες και την δυναμική. Δεν του λείπει τίποτα και έχει τα προσόντα ώστε να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook