Πανέτοιμος ο ΟΦΗ – μαζί με τις γιορτές έρχονται και οι μεταγραφές

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ όπως είχαμε γράψει και σε παλιότερο ρεπορτάζ μας, είναι πανέτοιμοι για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και μετά το ματς με τον Ατρόμητο έπονται και οι εξελίξεις.

Η παρουσία του Γιάννη Σαμαρά στην Ευρώπη και η επιστροφή του στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες βάζουν στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά ζητήματα του συλλόγου. Ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ αναμένεται στο Ηράκλειο εντός των επόμενων ημερών και η άφιξη του στην πόλη μας θα φέρει και τα τελικά αποτελέσματα για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ.

Ο Γιάννης Σαμαράς, κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Ευρώπη, βρέθηκε σε Βέλγιο, Ολλανδία και Γερμανία όπου είχε συναντήσεις μεταγραφικού περιεχομένου και σε συνεργασία με το Νίκο Παπαδόπουλο, οι υποθέσεις έχουν μπει στην τελική ευθεία. Θεωρείται δεδομένο πως οι εξελίξεις θα έρθουν μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο μιας και όλοι εντός του ΟΦΗ θέλουν να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Συν τοις άλλοις, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΟΦΗ έχει εστιάσει στην ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής έχοντας ως στόχους παίκτες που μπορούν να αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης ενώ έχει γίνει κίνηση και για την απόκτηση επιθετικού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook