Μαχαίρας: “Νιώθω ευλογημένος που βοήθησα τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ Δημήτρης Μαχαίρας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον φετινό ΟΦΗ ενώ έκανε αναφορές και στην δική του θητεία στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μαχαίρας στον Athletic Radio 104,2

Για το δέσιμο του με τον κόσμο του ΟΦΗ: “Το δέσιμο μου με την κοινωνία του Ηρακλείου έγινε από την πρώτη στιγμή που κατέβηκα στο νησί και ο κόσμος με αγκάλιασε. Νιώθω ότι και εγώ έβαλα το λιθαράκι μου για να ανέβει ο ΟΦΗ. Τον ευχαριστώ τον κόσμο. Είμαι ένας πολύ απλός άνθρωπος, τώρα από εκεί και πέρα κάνω την δουλειά μου και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος”.

Για την θητεία του στον ΟΦΗ: “Νιώθω ευλογημένος που βοήθησα και εγώ. Όταν πάτησα το πόδι μου στο Ηράκλειο και ξεκίνησα προπονήσεις με τον ΟΦΗ, μπήκα στα αποδυτήρια και από την πρώτη στιγμή όλα τα παιδιά ήμασταν μια γροθιά. Εκείνο τον καιρό, ένα απόγευμα μίλησα με έναν φίλο μου και παρότι ήμασταν στο -10, του είπα ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Υπήρχε μια υγεία στην ομάδα, τώρα είναι μια άλλη κατηγορία και πιστεύω ότι τα παιδιά θα βρουν τον δρόμο τους”.

Για τον φετινό ΟΦΗ: “Χρειάζεται λίγο υπομονή γιατί ο ΟΦΗ τώρα προσπαθεί να χτίσει. Καταλαβαίνω ότι είναι μια κατηγορία που ανέβηκε ο ΟΦΗ τώρα μετά από τόσα χρόνια και πιστεύω πως θα βρει την χρυσή τομή και θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Τώρα με την παρουσία του κυρίου Μπούση και τα χρήματα που θα βάλει, θα έρθουν τα αποτελέσματα. Είτε είναι ποδοσφαιριστές, είτε να κάνει κάτι διαφορετικό για την ομάδα”.

Για την φετινή σεζόν και την επιστροφή του στον Λεβαδειακό: “Εκεί ανήκω, έχω συμβόλαιο μέχρι το 2020, είναι η ομάδα που με ανέδειξε και μου έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστώ στην Σούπερ Λιγκ”.

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ: “Είναι πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα, δύσκολα θα ξεχωρίσεις το ποια ομάδα θα σωθεί. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένας πόλεμος. Δεν μπορείς να έχεις ξεκάθαρη άποψη για το ποιος θα υποβιβαστεί. Αυτό που βλέπω είναι ότι προσπαθεί και ο Απόλλων Σμύρνης”.

Για το κλίμα στον ΟΦΗ: “Δεν γνωρίζω πως είναι τα φετινά αποδυτήρια. Μιλάω με τα παιδιά και γνωρίζω ότι όλα είναι καλά ανάμεσα τους. Αυτό που κρατάω είναι ότι πέρυσι περνούσαμε καλά, βέβαια είναι άλλο επίπεδο γιατί υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις κατηγορίες”.

Για την αποχώρηση του από τον Καραϊσκάκη: “Δεν θέλω να αναφερθώ πολύ σε αυτό το κομμάτι, ζήτησα να αποχωρήσω για τους δικούς μου λόγους, απλά ενημερώθηκε η ομάδα μου και θέλω να γυρίσω στον Λεβαδειακο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook