Τα τρία παιχνίδια που κρίνουν πολλά στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μπορεί να έχουμε διακοπή στο πρωτάθλημα, ωστόσο στον ΟΦΗ σκέφτονται ήδη τον Ιανουάριο που έχει πρόγραμμα “φωτιά” με αγωνιστικές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο ΟΦΗ θα δώσει τρία σερί παιχνίδια στην έδρα του κόντρα σε Ατρόμητο, Πανιώνιο και Παναιτωλικό, έχοντας την δυνατότητα να κάνει το απόλυτο και με βάσει το πρόγραμμα των αντιπάλων του να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις που οδηγούν στην Football League.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, έτσι όπως πήγαν τα πράγματα ίσως να είναι ενισχυμένη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλάζοντας έτσι τα δεδομένα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα “φωτιά” που έχει ο ΟΦΗ τον Ιανουάριο συμπεριλαμβάνει και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, με τους “μελανόλευκους” να θέλουν την πρόκριση, καθώς άπαντες τονίζουν πως ο θεσμός του κυπέλλου πάντα ενδιαφέρει ομάδες όπως είναι ο ΟΦΗ.

Άρα κλείνοντας το θέμα μας καταλαβαίνει κανείς πως τα τρία ερχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το ένα του κυπέλλου κρίνουν κατά πολύ τη φετινή χρονιά στον ΟΦΗ, χωρίς ωστόσο να έχει τελειώσει κάτι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook